HomeSlider«Πυξίδα» τίτλου για τον Μπεργκ...

«Πυξίδα» τίτλου για τον Μπεργκ…

Η Ομόνοια βρίσκεται τρία βήματα μακριά για να κάνει πραγματικότητα το όνειρο του τίτλου. Οδηγεί την κούρσα και φυσιολογικά έχει το πλεονέκτημα έναντι του Απόλλωνα και της ΑΕΛ, όμως θα αντιμετωπίσει και τους δύο ανταγωνιστές της στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος.

Βάσει των βαθμολογικών δεδομένων με δύο νίκες στα συγκεκριμένα παιχνίδια ο τίτλος θα βαφτεί «πράσινος» ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της ομάδας στον αγώνα με την ΑΕΚ, ενδιάμεσα των δύο ντέρμπι. Με τρίποντο επί της ΑΕΛ την Μεγάλη Δευτέρα αυτόματα θα την θέσει εκτός διεκδίκησης, αφού θα ξεφύγει 7 βαθμούς δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε. Όσον αφορά στο τελευταίο παιχνίδι με τον Απόλλωνα με νίκη το τριφύλλι» θα υπερισχύει στα παιχνίδια των δύο ομάδων στο σενάριο της ισοβαθμίας. Στα τρία παιχνίδια με τους «γαλάζιους» παρατηρείται η απόλυτη ισορροπία, με μία νίκη για κάθε ομάδα και μία ισοπαλία.

«Πυξίδα» για τον Χένινγκ Μπεργκ στην προσπάθεια του να ξεδιψάσει τους φίλους της Ομόνοιας με το νέκταρ του τίτλου είναι η εξαιρετική παρουσία της ομάδας στα ντέρμπι κατά τη θητεία του στον πάγκο.

Σε αγώνες πρωταθλήματος οι «πράσινοι» δέχθηκαν μόλις δύο ήττες σε ντέρμπι με προπονητή τον Νορβηγό, περιλαμβανομένης και της σεζόν 2019-2020. Αξιοσημείωτο είναι ότι αμφότερες προήλθαν από τον Απόλλωνα, αλλά στο Τσίρειο (2-1 πέρσι και 1-0 φέτος).

Η Ομόνοια θα δώσει και τα δύο ντέρμπι με τις λεμεσιανές ομάδας στο ΓΣΠ, όπου διατηρεί το απόλυτο τόσο στην περσινή όσο και στην τρέχουσα περίοδο. Πέρσι επικράτησε με το ίδιο σκορ (1-0), όπως και φέτος στον αγώνα με την ΑΕΛ, ενώ νίκησε με 2-1 τον Απόλλωνα.

Ζητούμενο, λοιπόν, για τον Μπεργκ είναι να διευρύνει αυτό το σερί για να κόψει πρώτη το νήμα η Ομόνοια.

Γιώργος Χατζηαντώνης


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης