HomeSliderΈτοιμη να χορέψει… «φλαμένκο»

Έτοιμη να χορέψει… «φλαμένκο»

Οι δρόμοι της ΑΕΚ με τον Σωφρόνη Αυγουστή χώρισαν και επίσημα σήμερα… Πλέον η ομάδα της Λάρνακας είναι σε αναζήτηση του επόμενου προπονητή. Όπως αναφέραμε αρκετές φορές η θέση του Κύπριου προπονητή δεν ήταν σίγουρη και για τη νέα σεζόν. Σύμφωνα με πληροφορίες μας στα εναπομείναντα τρία παιχνίδια της ομάδας της Λάρνακας στο πρωτάθλημα η θέση στον πάγκο θα καλυφθεί εκ των έσω.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Τσάβι Ρόκα έχει αναλάβει την εξεύρεση του νέου προπονητή, ο οποίος θα αναλάβει τα καθήκοντα του μετά το τέλος της φετινής σεζόν. Ο Αντόνιο Ιντάλγκο φέρεται να είναι ψηλά στη λίστα του Ρόκα για τον πάγκο, η οποία αποτελείται στην πλειοψηφία από Ισπανούς προπονητές. Ο 42χρονος Ιντάλγκο να θυμίσουμε ότι είχε δουλέψει από το 2016-19 ως βοηθός προπονητής στην ομάδα της Λάρνακας.

Τα τελευταία χρόνια ο Ιντάλγκο είναι προπονητής της Σαμπαδέλ, ομάδα της Β’ Κατηγορίας στην Ισπανία. Αυτή τη στιγμή, η ισπανική ομάδα είναι στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας (21η) με 34 βαθμούς και κινδυνεύει με υποβιβασμό. Συγκεκριμένα, ο απολογισμός του Ισπανού φέτος με τη Σαμπαδέλ είναι επτά νίκες, 13 ισοπαλίες και 15 ήττες σε 35 αγώνες μέχρι στιγμής.

Χρίστος Τζιοβάνη


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης