HomeSliderΕίναι και δική του υπόθεση

Είναι και δική του υπόθεση

Το όνειρο παρέμεινε ζωντανό. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι και δική του υπόθεση πλέον. Ο Απόλλωνας με τη νίκη του επί της ΑΕΛ -την πρώτη φετινή και μετά από ένα χρόνο- κρατάει την τύχη στα χέρια του για να κατακτήσει τον τίτλο.

Οι τρεις βαθμοί διαφορά από την κορυφή κάλλιστα μπορούν να καλυφθούν με δεδομένο ότι υπάρχει και ο αγώνας με την πρωτοπόρο Ομόνοια την τελευταία αγωνιστική. Μέχρι τότε όμως μεσολαβούν δύο παιχνίδια εντός έδρας, τα οποία πρέπει να κερδηθούν, ευελπιστώντας την ίδια ώρα η Ομόνοια να έχει απώλειες. Στον Απόλλωνα γνωρίζουν ότι τα δύο επόμενα παιχνίδια δεν θα είναι εύκολα.

Ούτε η ΑΕΚ σε πρώτη φάση, ούτε και ο Ολυμπιακός στη συνέχεια θα είναι εύκολοι αντίπαλοι. Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει υποτίμηση, αλλά ούτε και υπεροψία. Αντίθετα, στον Απόλλωνα παραμένουν προσγειωμένοι και ταπεινοί. Θέλουν παιχνίδι με παιχνίδι να κάνουν το βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου.

Επόμενος αντίπαλος η ΑΕΚ το ερχόμενο Σάββατο και ο Απόλλωνας καλείται να κολλήσει δεύτερη συνεχόμενη νίκη. Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, οι Δημητρίου και Βασιλείου θα είναι εκτός, όπως επίσης και οι δύο παίκτες που προσβλήθηκαν από κορονοϊό. Από εκεί και πέρα, τα τεστ στην ομάδα γίνονται επί καθημερινής βάσης ώστε να αποφευχθούν περαιτέρω δυσάρεστες καταστάσεις που μπορεί να πληγώσουν την ομάδα.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης