HomeSliderΒγαίνει το πλάνο για τον "τελικό"

Βγαίνει το πλάνο για τον “τελικό”

Η προετοιμασία της Ανόρθωσης για το εκτός έδρας παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ θα ολοκληρωθεί σήμερα και αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης θα ανακοινωθεί και η αποστολή του αγώνα. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στον επαναληπτικό ημιτελικό Κυπέλλου, με την ομάδα της Αμμοχώστου να έχει το υπέρ της 1-0 από το πρώτο παιχνίδι.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει στον Γκιόργκι Κβιλιτάια, ο οποίος ανέβασε ρυθμό στις προπονήσεις και βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο. Ο Γεωργιανός επιθετικός, θα έχει την… ευθύνη να στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα και να κάνει πιο εύκολο το έργο της Ανόρθωσης για πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Το πρόβλημα που φαίνεται να αντιμετωπίζει ο προπονητής της ομάδας έχει να κάνει με τη μεσαία γραμμή. Εκεί δηλαδή που αγωνίζεται ο Νταουσβίλι. Ο ποδοσφαιριστής είναι τιμωρημένος και δεν θα είναι στην αποστολή του αυριανού αγώνα.

Ο Κωστάκης Αρτυματάς θα είναι ο ένας ποδοσφαιριστής που θα βρεθεί σε αυτό το σημείο και αναμένουμε να δούμε ποιος θα είναι ο παρτενέρ του. Η λογική λέει Μαργκάσα, αλλά δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί ο Αμπαρτζουμιάν. Ο Αρμένιος μπορεί να προσφέρει και σε εκείνο το σημείο του γηπέδου και είναι ακόμα μια επιλογή.

Θυμίζουμε πως πέρα από τον τιμωρημένο Νταουσβίλι, δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Γκαλίτσιος και Μπουσουλάντζιτς. Ο Γκαλίτσιος μπορεί να προλάβει τον τελικό σε περίπτωση που η Ανόρθωση τα καταφέρει.

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης