HomeSliderΑπίστευτη σύμπτωση!

Απίστευτη σύμπτωση!

Αντιστράφηκαν οι ρόλοι στο λεμεσιανό ντέρμπι που έγινε την Κυριακή, σε μία απίστευτη σύμπτωση που παρατηρήθηκε σε δύο φετινές αναμετρήσεις του Απόλλωνα με την ΑΕΛ.

Στον αγώνα για τον Β’ γύρο της πρώτης φάσης, που διεξάχθηκε στις 14 Φαβρουαρίου, οι «Λέοντες» προηγήθηκαν στο σκορ μετά από λάθος του διεθνή τερματοφύλακα Δημήτρη Δημητρίου, το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Άντονι Γεωργίου.

Η αναμέτρηση ήταν για την 25η αγωνιστική και στην αμέσως επόμενη, με αντίπαλο την Ένωση Νέων Παραλιμνίου, κλήθηκε να υπερασπίσει την εστία τον «γαλάζιων» ο Αλεξάνταρ Γιοβάνοβιτς, ο οποίος εξελίχθηκε σε βασική επιλογή του Γιάννη Πετράκη.

Στον προχθεσινό αγώνα των δύο ομάδων ο Απόλλωνας πήρε γερό προβάδισμα μετά από λάθος του Βοζίνια, το οποίο «τιμώρησε» ο Μπίσεσβαρ. Εκείνος, όμως, που κράτησε το υπερπολύτιμο τρίποντο για την ομάδα ήταν ο Γιοβάνοβιτς, με την εκπληκτική του απόκρουση σε σουτ του Μαέ στις καθυστερήσεις.

Και οι δύο αγώνες έληξαν με 2-1, αλλά με διαφορετικό νικητή. Τότε πανηγύρισε η ΑΕΛ και τώρα ο Απόλλωνας, με κοινό σημείο αναφοράς τον καταλυτικό ρόλο που είχαν οι τρεις τερματοφύλακες στη διαμόρφωση των δύο αποτελεσμάτων.

Γιώργος Χατζηαντώνης


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης