HomeSliderΗ... παλιοσειρά είναι εδώ!

Η… παλιοσειρά είναι εδώ!

Μέχρι πρόσφατα οι μικροί (Τζιωνής, Λοΐζου) έκλεβαν την παράσταση στην Ομόνοια.  Στα τελευταία και κρίσιμα παιχνίδια όσον αφορά στην προσπάθεια του «τριφυλλιού» να επανέλθει στους τίτλους μετά από 11 χρόνια ανέλαβε δράση η… παλιοσειρά.

Τζόρντι Γκόμεθ, Μποτεάκ, Τιάγκο, Παπουλής, Κούσουλος, Λέτσιακς, Λούφτνερ, Λανγκ, Βίτορ Γκόμες, μαζί με τον πάντα σταθερό και διακριθέντα Φαμπιάνο, δίνουν το πρόσταγμα για την τελική έφοδο των «πρασίνων». Παρασέρνουν μαζί τους «νέους» Τσέποβιτς, Σέχου και η Ομόνοια δείχνει αποφασισμένη να κόψει πρώτη το νήμα, αξιοποιώντας το πλεονέκτημα που έχει από τους διώκτες της.

Η εμπειρία και η κλάση των προαναφερθέντων ποδοσφαιριστών, παντρεμένη με το ταλέντο και τον ενθουσιασμό των πιτσιρικάδων, σε συνδυασμό με τη δίψα όλων για τον τίτλο αποτελεί σημαντικό «όπλο» στην προσπάθεια της ομάδας.

Ο Χένινγκ Μπεργκ βλέπει όλους τους παίκτες του να ανεβάζουν στροφές τώρα που η μπάλα «καίει» και τρίβει τα χέρια από ικανοποίηση. Επειδή ξέρει πως μπορεί να στηριχθεί σε δοκιμασμένες λύσεις για να φέρει σε πέρας την αποστολή που ανέλαβε και είναι ξεκάθαρη: Την επιστροφή της Ομόνοιας στην κορυφή…

Γιώργος Χατζηαντώνης


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης