HomeΔΙΕΘΝΗ«Γλυκιά» ισοπαλία και πέμπτη θέση

«Γλυκιά» ισοπαλία και πέμπτη θέση

Μπέτις και Βαλένθια έμειναν στην… χορταστική ισοπαλία 2-2 στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν», σε ένα ένα εξαιρετικό παιχνίδι με πολύ καλό ρυθμό, στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της La Liga.

Αποτέλεσμα που επέτρεψε στην ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι να σκαρφαλώσει στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και τους 48 πόντους, προσπερνώντας τη Ρεάλ Σοσιεδάδ η οποία νωρίτερα σήμερα ηττήθηκε 2-1 από τη Σεβίλλη. Από την άλλη, οι «νυχτερίδες» παρέμειναν για τρίτο διαδοχικό ματς χωρίς τρίποντο, έχοντας ωστόσο ένα μαξιλαράκι ασφαλείας οκτώ βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη.

Εξαιρετικός ο ρυθμός στο πρώτο ημίχρονο, με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ μόλις στο 12ο λεπτό με δυνατό σουτ του Φεκίρ. Η απάντηση της Βαλένθια δεν άργησε να έρθει, αφού δέκα λεπτά αργότερα, ο Γκουέντες εξαργύρωσε σε γκολ την ωραία πάσα του Ράτσιτς φέροντας και πάλι το ματς στα ίσα.

Λίγο πριν βγει το ημίχρονο όμως, η Μπέτις πήρε εκ νέου προβάδισμα στο σκορ, χάρη στο εκπληκτικό σουτ του Κανάλες, από τη δεύτερη ασίστ του Χοακίν στο παιχνίδι. Στην επανάληψη πίεσε και για τρίτο τέρμα ώστε να κλειδώσει το τρίποντο, παρ’ όλα αυτά το χέρι του Μορένο εντός περιοχής ήταν αρκετό για το 2-2 των φιλοξενούμενων με πέναλτι του Σολέρ.

sport-fm.gr


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης