HomeSliderΑΕΛ: Δύσκολο πρόγραμμα, αλλά έχει... σύμμαχο !

ΑΕΛ: Δύσκολο πρόγραμμα, αλλά έχει… σύμμαχο !

Παιχνίδι Κυπέλλου έδωσε την περασμένη Τετάρτη η ΑΕΛ και σήμερα θα κληθεί να παίξει σε ακόμα ένα ντέρμπι τίτλου. Την ερχόμενη Τετάρτη είναι ορισμένος ο επαναληπτικός με τον Ολυμπιακό στο Τσίρειο και τη Δευτέρα 26/04 θα γίνει ακόμα ένα ντέρμπι πρωταθλήματος. Αυτό με αντίπαλο την Ομόνοια στο ΓΣΠ.

Για το πόσο δύσκολο είναι να ανταπεξέλθει μια ομάδα στο πιεστικό πρόγραμμα, μίλησε πριν μια βδομάδα ο Ντούσαν Κέρκεζ. Ο προπονητής της ΑΕΛ ξεκαθάρισε πως στόχος της ομάδας είναι να διεκδικήσει και τους δύο τίτλους. Άρα, ήταν κάτι το οποίο ήθελε να έχει η ΑΕΛ. Μάλιστα, ο Βόσνιος προπονητής αναφέρθηκε και στο ρόστερ της ομάδας και ξεκαθάρισε πως υπάρχουν αρκετοί παίκτες στην ομάδα και θα την βοηθήσουν να συνεχίσει την πορεία της και στους δύο θεσμούς.

Με βάση αυτά τα δεδομένα, η ΑΕΛ θα δώσει τη μεγάλη μάχη της σήμερα για να πάρει το τρίποντο απέναντι στον Απόλλωνα και ακολούθως θα βάλει στο… μυαλό τον επαναληπτικό της Τετάρτης με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Θετικός παράγοντας είναι το γεγονός πως θα γίνουν και τα δύο παιχνίδια στο Τσίρειο. Αυτή είναι η μεγάλη δύναμη της ΑΕΛ στο φετινό πρωτάθλημα και στόχος των «γαλαζοκιτρίνων» είναι να πετύχουν δύο νίκες που θα την βοηθήσουν να κάνει ακόμα ένα βήμα για την κατάκτηση του νταμπλ.

Ο κόσμος πιστεύει στην ομάδα και το έχει δείξει με πολλούς τρόπους. Η ομάδα έχει αποδείξει ότι μπορεί να φτάσει μακριά και στους δύο θεσμούς και τώρα είναι η ώρα που πρέπει να το… κάνει.

Διαβάστε επίσης:

Η φωτογραφία της ημέρας… από τον ”Τσέπο” (Φώτο)

Το φώναξαν πολλοί… MVP !

Στο ραντεβού της, ήταν… ”Κυρία” !

Ανακήρυξη πρωταθλήτριας την επόμενη εβδομάδα !


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης