HomeSliderAEΛ: Αγωνιστικά δεδομένα και πιθανή εντεκάδα στο ντέρμπι

AEΛ: Αγωνιστικά δεδομένα και πιθανή εντεκάδα στο ντέρμπι

Αναφορικά με το πλάνο του Ντούσαν Κέρκεζ για το αυριανό ντέρμπι, ο Βοζίνια θα είναι στο τέρμα, με τον Τεϊσέιρα και τον Μεντόγεβιτς να ξεκινούν στο κέντρο της άμυνας. Οι δύο ακραίοι αμυντικοί αναμένεται να είναι οι Σάντος αριστερά και Μηνάς Αντωνίου δεξιά.

Ο Αντάμοβιτς με τον Νταβόρ θα είναι οι δύο ανασταλτικοί μέσοι και σε ρόλο επιτελικού θα δούμε πιθανότατα τον Ντανίλο. Στο αριστερό άκρο της επίθεσης θα βρεθεί ο Άντονι Γεωργίου και στο δεξί ο Τόρες, με τον Ράιαν Μαέ να είναι ο ποδοσφαιριστής που θα βρεθεί στην κορυφή της επίθεσης.

Θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί ο Πάντιτς. Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε εάν είναι απόλυτα έτοιμος να συμπεριληφθεί στην ενδεκάδα. Σε περίπτωση που γίνει κάτι τέτοιο, θα πάει ο Μεντόγεβιτς στη μεσαία γραμμή και θα μείνει στον πάγκο ο Αντάμοβιτς.

Από την αποστολή θα απουσιάσουν οι τραυματίες Μπουνόζα, Κέρκεζ και Έουλερ. Το επόμενο διάστημα αναμένεται να γίνει γνωστός ο χρόνος επιστροφής των τριών ποδοσφαιριστών.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης