HomeSliderΤο μυστικό της επιτυχίας...

Το μυστικό της επιτυχίας…

Η ΑΕΛ είναι αναμφίβολα μία ομάδα που κλέβει την παράσταση στην τρέχουσα σεζόν και εντυπωσιάζει με την πορεία της. Πορεία η οποία ίσως να ξεπερνά και τις προσδοκίες ακόμα και όλων όσοι είναι εντός της ομάδας, που ξεκίνησε με στόχο την έξοδο στην Ευρώπη.

Ωστόσο, με την περίοδο να μπαίνει στην τελική ευθεία για το φινάλε, οι «Λέοντες» όχι μόνο διασφάλισαν το βασικό τους στόχο, αλλά διεκδικούν με αξιώσεις τόσο το πρωτάθλημα όσο και το κύπελλο. Και η ΑΕΛ είναι η μόνο ομάδα που το παίζει «διπλοπόρτι», παρότι έχει τον πιο χαμηλό προϋπολογισμό από το ούτω καλούμενο «Big 6».

Αυτό και μόνο αποτελεί πλεονέκτημα για τη λεμεσιανή ομάδα, που έχει το λιγότερο άγχος από τους ανταγωνιστές της σε διπλό ταμπλό. Όποια κατάληξη και να έχει η σεζόν είναι επιτυχημένη προκαταβολικά και αυτό το παραδέχονται όλοι όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο. Ως εκ τούτου… άγχος μηδέν για τον Ντούσαν Κέρκεζ, στην προσπάθεια τους να κλείσουν τη σεζόν με τίτλο ή τίτλους. Συν τοις άλλοις είναι η μόνη ομάδα από εκείνες που διεκδικούν τους δύο τίτλους που δεν αισθάνεται πίεση από κανέναν.

Σε αντίθεση με τους ανταγωνιστές της στο πρωτάθλημα (Ομόνοια, Απόλλων) και στο κύπελλο (Ανόρθωση, ΑΠΟΕΛ), με εξαίρεση τον Ολυμπιακό.

Γιώργος Χατζηαντώνης


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης