HomeSliderΛάτσιο και Νάπολι στην Τουρκία για Σάλαϊ

Λάτσιο και Νάπολι στην Τουρκία για Σάλαϊ

Δεν σταματούν να κατασκοπεύουν τον πρώην αμυντικό του Απόλλωνα Αττίλα Σάλαϊ οι μεγάλες ομάδες της Ευρώπης. Μετά την Λέστερ, σήμερα έχουν… σειρά να παρακολουθήσουν τον Ούγγρο αμυντικό, οι εκπρόσωποι της Λάτσιο και της Νάπολι.

Η Φενέρμπαχτσέ θα παίξει εντός έδρας με την Γκαζιάντεπ, σε αγώνα που θα ξεκινήσει στις 19:00. Ο Σάλαϊ είναι ο ένας ποδοσφαιριστής τον οποίο θα κατασκοπεύσουν οι δύο ομάδες. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ουγγαρία, στο στόχαστρο των δύο ομάδων είναι και ο τερματοφύλακας της Φενέρ.

Πρόκειται για τον Αλτάι Μπαγιντίρ, ο οποίος είναι στα 22 του χρόνια και θεωρείται το μεγαλύτερο ταλέντο στην Τουρκία για τη θέση του τερματοφύλακα. Αξίζει να σημειώσουμε πως πρόθεση της τουρκικής ομάδας, είναι να γίνει προσπάθεια πώλησης του Σάλαϊ, μετά το Euro, αφού είναι πιθανόν να αυξηθεί η τιμή του ποδοσφαιριστή.

Όλα αυτά ενδιαφέρουν άμεσα και τον Απόλλωνα, ο οποίος θα λάβει λεφτά ως ποσοστό μεταπώλησης και στην ομάδα της Λεμεσού θέλουν να πωληθεί ο παίκτης ακριβά για να μπει σημαντικό ποσό στο ταμείο της ομάδας.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης