HomeSliderΑυτοί έκαναν την μεγάλη διαφορά

Αυτοί έκαναν την μεγάλη διαφορά

Η αλλαγή της εικόνας της Ομόνοιας στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Ολυμπιακό έχει εξήγηση. Οι ποδοσφαιριστές του Χένινγκ Μπεργκ δεν παρουσιάστηκαν αρκετά καλοί στο πρώτο μέρος, ωστόσο βρήκαν τον τρόπο να προηγηθούν με την άψογη εκτέλεση φάουλ του Τσέποβιτς.

Οι αλλαγές στις οποίες προχώρησε ο Χένινγκ Μπεργκ ήταν αναγκαστικές νκαι αυτό είναι το στενάχωρο για τον προπονητή του “τριφυλλιού”. Ωστόσο, ο Φώτης Παπουλής και ο Έρικ Μποτεάκ ήταν αυτοί που βοήθησαν την Ομόνοια στο δεύτερο ημίχρονο να γίνει πιο απειλητική.

KOS 2204

Πίεσαν σε όλο το γήπεδο, κέρδισαν αρκετές μπάλες και δημιουργούσαν συνεχώς προβλήματα στην άμυνα του Ολυμπιακού. Έδειξαν να βρίσκονται σε πολύ καλή φόρμα και αυτό ήταν ένα θετικό μήνυμα που έστειλαν στον προπονητή τους ενόψει της συνέχειας.

Θα ήταν λάθος και μάλιστα μεγάλο, να μην αναφερθούμε και στον Μαρίνο Τζιωνή. Ο ποδοσφιαιριστής που αντικατέστησε τον Τσέποβιτς και ήταν αυτός που έβαλε το δεύτερο τέρμα της Ομόνοιας στο 90+3′.

KOS 2437

Πέραν από το γκολ, ο Κύπριος έπαιξε και σε ένα νέο ρόλο, αφού αγωνίστηκε στην κορυφή της επίθεσης. Αναγκαστικά μεν, αλλά έδειξε ότι μπορεί να προσφέρει και από εκείνη τη θέση. Πέραν του γκολ είχε και κάποιες άλλες καλές στιγμές για να βρει νωρίτερα το δρόμο προς τα δίχτυα.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης