HomeSliderΓλυκόπικρη γεύση

Γλυκόπικρη γεύση

Γλυκόπικρη γεύση άφησε στην Ανόρθωση η ισοπαλία με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο. Η εμφάνιση της ομάδας στο μεγαλύτερο διάστημα του ντέρμπι ικανοποίησε τους πάντες, ενόψει του πρώτου αγώνα με το ΑΠΟΕΛ για τα ημιτελικά του κυπέλλου μεθαύριο Τετάρτη. Ωστόσο, το γκολ που δέχθηκε στις καθυστερήσεις τής στέρησε μία μεγάλη νίκη, που θα ήταν η καλύτερη «ένεση ηθικού» για τους ποδοσφαιριστές.

Πάντως, στην ομάδα της Αμμοχώστου έχουν έντονα παράπονα από τη διαιτησία, κάτι που τονίστηκε τόσο στις δηλώσεις που έγιναν μετά τον αγώνα όσο και με ανάρτηση στην επίσημή της ιστοσελίδα. Στο ρεπορτάζ για την αναμέτρηση επισημαίνονται τα παράπονα που εστιάζονται σε δύο φάσεις. Συγκεκριμένα, η Ανόρθωση υποστηρίζει ότι κακώς ακυρώθηκε το τέρμα που πέτυχε ο Οκριασβίλι στο 8ο λεπτό, μετά από εξέταση της φάσης στο VAR, για επιθετικό φάουλ στη φάση που προηγήθηκε. «Η επαναληπτική προβολή δεν δικαιώνει την απόφαση, καθώς ο Άντερσον Κορέια έδιωξε την μπάλα», προσθέτει η Ανόρθωση.

Υποστηρίζει, επίσης, ότι στη φάση της ισοφάρισης στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων υπήρχε τράβηγμα της φανέλας από τον Ντιγκινί στον Πηλέα, πριν σκοράρει ο Γκεριέ, ενώ σημειώνει ότι το γκολ σημειώθηκε με το χέρι, χωρίς να εξεταστεί η φάση.

Ανεξάρτητα από τα πιο πάνω όλοι στην Ανόρθωση επικεντρώνονται στο κρίσιμο παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ, με τον Τιμούρ Κετσπάγια να τονίζει τη σημασία του και την επιθυμία για πρόκριση στον τελικό, με απώτερο σκοπό την κατάκτηση του τροπαίου: «Αυτό που μετρά είναι πως έχουμε το κύπελλο. Ελπίζω ο τελικός να είναι το τελευταίο μου παιχνίδι στο κύπελλο. Ελπίζω να κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς μας γιατί όλα αυτά τα χρόνια έμειναν μακριά από τίτλο. Θα συνεχίσουμε να παίζουμε μέχρι τέλους», τόνισε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη Τύπου, αφού ανέλαβε την ευθύνη για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Η προετοιμασία άρχισε από χθες το πρωί, με προπόνηση στο «Αντώνης Καράς», παρουσία οπαδών της ομάδας, οι οποίοι πήγαν στο προπονητικό κέντρο για να εμψυχώσουν τους ποδοσφαιριστές.

Στις δύο τελευταίες προπονήσεις θα διαφανεί κατά πόσο θα τεθούν στη διάθεση του Γεωργιανού τεχνικού οι Αμπαρτζουμιάν και Χουσμπάουερ, ενώ εκτός θα είναι οι παροπλισμένοι λόγω τραυματισμού Γκαλίτσιος, Μπουζουλάζιτς.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης