HomeΚυπριακό ΠοδόσφαιροΑνοικτά μέτωπα στο ΑΠΟΕΛ

Ανοικτά μέτωπα στο ΑΠΟΕΛ

Πολλά είναι τα ανοικτά μέτωπα στο ΑΠΟΕΛ και οι διεργασίες εντείνονται σε όλες τις κατευθύνσεις. Από αγωνιστικής άποψης η ομάδα έχει υποχρεώσεις και εστιάζει την προσοχή της στο κύπελλο, με αποκλειστικό στόχο την κατάκτηση του τροπαίου.

Την ίδια ώρα ο Σάββας Πουρσαϊτίδης άρχισε δειλά – δειλά να ασχολείται και με θέματα προγραμματισμού, αφού είναι δεδομένο ότι το καλοκαίρι θα γίνουν ριζικές αλλαγές στο ρόστερ, προκειμένου να επανέλθει το ΑΠΟΕΛ σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός θέλει να ενισχύσει και το κυπριακό στοιχείο στους «γαλαζοκίτρινους» και ήδη έγινε γνωστό το ενδιαφέρον για τον Δημήτρη Θεοδώρου της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου. Η ιστοσελίδα μας αποκάλυψε σήμερα ότι στο «μικροσκόπιο» του κ. Πουρσαϊτίδη βρίσκεται και ο Μάριος Περατικός του Εθνικού Άχνας.

Στο μεταξύ, ο εκπρόσωπος Τύπου της εταιρείας Νεκτάριος Πετεβίνος ανέφερε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις ότι η εγχώρια αγορά σαφώς και ενδιαφέρει το ΑΠΟΕΛ, επειδή αφορά σε παίκτες που μπορούν να αξιολογηθούν άμεσα.

Ένα άλλο θέμα που παραμένει στο προσκήνιο είναι η πραγματοποίηση της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων. Για το συγκεκριμένο θέμα η διοίκηση είναι στο… περίμενε, αφού όλα θα εξαρτηθούν από την άρση των περιοριστικών μέτρων.

Δείτε το δημοσίευμα για το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ για τον Περατικό:

Και ο Περατικός στο μπλοκάκι του Πουρσαϊτίδη


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης