HomeSliderΠεριμένουν… στη γωνιά για Ζαχίντ

Περιμένουν… στη γωνιά για Ζαχίντ

Το Κύπελλο μπορεί να περιμένει για το ΑΠΟΕΛ, καθώς προέχει ο αγώνας πρωταθλήματος με τη Νέα Σαλαμίνα.

Το ΑΠΟΕΛ είναι με την πλάτη στον τοίχο αφού πρέπει να κατακτήσει το Κύπελλο τόσο για να κλείσει τη σεζόν με τίτλο όσο και για να πάρει το εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ.

Ενδεχόμενη απουσία από την Ευρώπη θα αλλάξει κατά πολύ τα δεδομένα στους «γαλαζοκίτρινους» ειδικά όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι. Μεταγραφές θα γίνουν, αλλά εάν η ομάδα δεν καταφέρει να εξασφαλίσει την παρουσία της στο Γιουρόπα Λιγκ γίνεται κατανοητό ότι θα πρέπει να κινηθούν μέσα σε πολύ στενά πλαίσια.

Ήδη η διοίκηση σε συνεννόηση με τον Πουρσαϊτίδη έχουν αναγνωρίσει κάποιους μεταγραφικούς στόχους για τη νέα σεζόν. Παράλληλα, ανοικτό παραμένει και το θέμα με κάποια συμβόλαια που λήγουν τέλος της σεζόν, όπως για παράδειγμα του Γκαγιάς Ζαχίντ.

Διάθεση για ανανέωση της συνεργασίας υπάρχει και από της δύο πλευρές, αλλά από τη στιγμή που ο παίκτης μένει ελεύθερος είναι ξεκάθαρο ότι αυτός θα έχει το πάνω χέρι. Ο διεθνής Νορβηγός μεσοεπιθετικός είναι μία εξαιρετική περίπτωση και σίγουρα δεν αφήνει ασυγκίνητες και κάποιες από τις ομάδες της Κύπρου. Ρεαλιστικά ομιλούντες ο παίκτης σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητος από Ομόνοια και Απόλλωνα, οι οποίες αναμένεται να τον προσεγγίσουν, εάν δεν το έκαναν ήδη.

Μάσταγκ

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης