HomeΚυπριακό ΠοδόσφαιροΝα μην χάσει το δικαίωμα

Να μην χάσει το δικαίωμα

Στη Νέα Σαλαμίνα είναι πολύ καλά γνωστό ότι έχουν γυρίσει σελίδα, αφήνοντας πίσω τους τα όσα έχουν γίνει στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές των πλέι οφ, θέτοντας ως στόχο ότι όλα θα πρέπει ν’ αλλάξουν προς το καλύτερο.

Η βαρωσιώτικη ομάδα βρίσκεται σε δύσκολη θέση σε ό,τι αφορά την παραμονή της στην κατηγορία, αλλά ακόμα έχει το δικαίωμα να ελπίζει στις δικές της δυνάμεις.

Εξαρτάται από την ίδια τη δεδομένη χρονική στιγμή αν θα καταφέρει να πετύχει το στόχο της παραμονής. Επόμενος αντίπαλος που η νίκη αποτελεί μονόδρομο είναι το ΑΠΟΕΛ.

Την ερχόμενη Κυριακή θα πρέπει πάση θυσία να αξιοποιηθεί η έδρα στο ακέραιο για να μην υπάρχει περίπτωση να χαθεί το δικαίωμα που αναλύσαμε πιο πάνω. Υπάρχει αρκετός δρόμος ακόμη μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Υπάρχουν ακόμα δέκα ολόκληρα παιχνίδια και τα πάντα μπορούν να συμβούν.

Η ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της με τον προπονητή, Χρύση Μιχαήλ, να δουλεύει κυρίως στα σημεία εκείνα που η ομάδα χρήζει βελτίωσης. Επιπλέον, στην αυριανή προπόνηση θα έχει και ξεκάθαρη εικόνα για τους τραυματίες.

Υπενθυμίζουμε ότι οι Καμισοκό, Βάγκνερ και Ανδρέου αντιμετωπίζουν πρόβλημα και θα κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν την κυριακάτικη αναμέτρηση. Ο τελευταίος μάλλον θα είναι εκτός. Οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεσή του και αυτό τον ικανοποιεί ως ένα βαθμό.

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης