HomeSliderΠρώτος βαθμός με σπουδαία εμφάνιση

Πρώτος βαθμός με σπουδαία εμφάνιση

Η Εθνική μας πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση απέναντι στην Σλοβακία αλλά δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο (0-0). Στην πρεμιέρα της προκτιματικής φάσης του Μουντιάλ 2022, η Εθνική μας ήταν σε γενικές γραμμές καλύτερη του αντιπάλου.

Η Σλοβακία είχε την κατοχή στο πρώτο μέρος, αλλά η ομάδα μας είχε καλές τοποθετήσεις και δεν βρέθηκε σε δύσκολη θέση. Καλύτερη η εικόνα στο δεύτερο μέρος για την ομάδα μας. Στο τελευταίο δεκάλεπτο η Κύπρος είχε τρομερές ευκαιρίες με τον Αρτυματά και τον Πίττα, αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων είχε τις απαντήσεις.

Στην τελευταία φάση του αγώνα, ο Ντούρις αστόχησε από καλή θέση κι έτσι το παιχνίδι έληξε ισόπαλο. Καλό το πρώτο δείγμα για τον Ομοσπονδιακό μας προπονητή και ευχόμαστε η συνέχεια να είναι ακόμα καλύτερη.

Κύπρος: Δημητρίου, Αντωνίου, Λαϊφης, Σωτηρίου, Ιωάννου, Αρτυματάς, Κάστανος (66΄ Χάμπος), Κούσουλος, Παπουλής (72΄ Λοϊζου), Πιέρος (90+2′ Μ. Ηλία), Πίττας

Σλοβακία: Ντουμπράφκα, Πέκαρικ, Σκρίνιαρ, Χάντσκο, Χούμποτσαν, Κούτσκα, Χροσόφσκι, Μπέρο (78΄ Σχρανζ), Ντούντα (85΄ Στρέλετς), Ρούσνακ (60΄ Γκρέγκους), Μπόζενικ (60΄ Ντούρις)


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης