Δηλώσεις στην κάμερα της Cablenet έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, ενόψει του ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ για το παιχνίδι της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Coca Cola.
«Άλλο ένα ντέρμπι απέναντι στο ΑΠΟΕΛ. Το αναμένουμε ακόμα πιο δύσκολο με το προηγούμενο. Γνωρίζουμε ότι το ΑΠΟΕΛ θέλει το Κύπελλο για να βγει Ευρώπη. Πιστεύουμε ότι αυτό το στοιχείο θα σπρώξει το ΑΠΟΕΛ στο να έχει καλύτερη απόδοση. Υπάρχει και το στοιχείο του εκτός έδρας γκολ και θεωρούμε σημαντικό να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».
Για τον τίτλο του φαβορί: «Δεν αλλάζει κάτι για εμάς. Η προσέγγιση είναι η ίδια. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Ξέρουμε ότι αυτά τα ντέρμπι είναι ιδιαίτερα. Πολλές φορές στο παρελθόν είδαμε αποτελέσματα που δεν έφεραν τα φαβορί σε πλεονεκτική θέση».
