ΑρχικήΟΜΑΔΕΣΑΠΟΕΛΣτο Μουντιάλ με την Αυστραλία ο Ντέγκενεκ

Στο Μουντιάλ με την Αυστραλία ο Ντέγκενεκ

Google

🔖 Πρόσθεσε το match.cy
στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google

+ Προσθήκη τώρα →

Συνδυάζοντας εμπειρία και φρέσκα πρόσωπα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αυστραλίας, Τόνι Πόποβιτς, ανακοίνωσε την τελική 26μελή αποστολή των Socceroos για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2026, που θα διεξαχθεί σε Ηνωμένες Πολιτείες, Καναδά και Μεξικό.

Η αποστολή περιλαμβάνει 17 ποδοσφαιριστές που θα συμμετάσχουν για πρώτη φορά σε τελική φάση Μουντιάλ, στοιχείο που αποτυπώνει τη σταδιακή ανανέωση της εθνικής ομάδας.

Ανάμεσα στις επιλογές του Πόποβιτς βρίσκεται και ο Μίλος Ντέγκενεκ του ΑΠΟΕΛ. Επίσης βρίσκονται και οι Κριστιάν Βολπάτο και Τέτε Γένγκι, οι οποίοι δεν έχουν ακόμη καταγράψει συμμετοχή με την εθνική ανδρών και ενδέχεται να πραγματοποιήσουν το διεθνές ντεμπούτο τους στη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική σκηνή του κόσμου.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η παρουσία πέντε ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στο αυστραλιανό πρωτάθλημα.

Πρόκειται για τους Πάτρικ Μπιτς, Αζίζ Μπέχιτς, Μάθιου Λέκι, Πολ Όκον-Ένγκστλερ και Νίσαν Βελουπιλάι, οι οποίοι κέρδισαν την εμπιστοσύνη του ομοσπονδιακού προπονητή.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Δείτε επίσης:

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης