Θέμα χρόνου είναι η επισημοποίηση της συμφωνίας του Απόλλωνα με τον Ερνάν Λοσάδα, ο οποίος θα διαδεχθεί τον Σωφρόνη Αυγουστή στον πάγκο της ομάδας. Ο Νίκος Κίρζης φέρεται να κατέληξε σε προφορική συμφωνία με τον 43χρονο Αργεντινό και πληροφορίες αναφέρουν πως βρίσκεται στην Κύπρο από το βράδυ της Τρίτης για τελικές επαφές. Εκτός απροόπτου το νέο «αφεντικό» της λεμεσιανής ομάδας θα αναλάβει άμεσα τα ηνία και θα κάνει ντεμπούτο την ερχόμενη Κυριακή, στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ε.Ν. Ύψωνα.
Οι «γαλάζιοι» γυρίζουν, λοιπόν, σελίδα και προσδοκούν σε άμεση ανάκαμψη για να διεκδικήσουν τον μόνο στόχο που τους απέμεινε στο πρωτάθλημα και δη την έξοδο στην Ευρώπη. Δύσκολο το εγχείρημα, λαμβάνοντας υπόψιν πως δεν είναι εξασφαλισμένη η θέση στην πρώτη εξάδα και ουσιαστικά αυτή είναι η προτεραιότητα. Συνεπώς, σε πρώτο χρόνο το τρίποντο στο τελευταίο παιχνίδι του χρόνου είναι επιτακτική ανάγκη.
Ο νέος προπονητής θα πέσει με το καλημέρα στα βαθιά και μάλιστα σε… αχαρτογράφητα νερά με κύρια επιδίωξη το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα ούτως ώστε να εξασφαλίσει χρόνο για να δουλέψει. Η διακοπή για τις γιορτές προσφέρει αυτή την ευκαιρία στην προσπάθειά του να προσθέσει την αγωνιστική του φιλοσοφία στην ομάδα. Με την υποσημείωση ότι ο κ. Λοσάδα, όπως και όλοι οι προπονητές, δεν είναι… ταχυδακτυλουργός.
Συν τοις άλλοις με τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο προ των πυλών θα πρέπει αφενός να αξιολογήσει σε χρόνο ρεκόρ το υφιστάμενο ρόστερ, αφετέρου να εντοπίσει ποιοτικούς παίκτες για να καλύψει τις θέσεις που η ομάδα παρουσιάζει αδυναμίες.
