Η ισοπαλία με την Ε.Ν. Ύψωνα επανέφερε στο προσκήνιο αρκετά θέματα που ταλανίζουν το ΑΠΟΕΛ. Ήταν η ευκαιρία να ανοίξει και πάλι το κεφάλαιο «οικονομικά προβλήματα» και μαζί με αυτό να γίνεται πιο έντονη η κριτική προς τη Διοίκηση. Δεν ήταν τυχαία, άλλωστε, η σύναξη των φίλων της ομάδας έξω από την κεντρική εξέδρα του ΓΣΠ όπου διαμαρτυρήθηκαν έντονα για τη Διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη και όχι μόνο.
Το ΑΠΟΕΛ μοιάζει με καζάνι που βράζει και ο κόσμος αρχίζει σιγά-σιγά να μην ανέχεται πολλά και διάφορα. Δεν μπορεί να βλέπει την ομάδα του να βρίσκεται στο συγκεκριμένο σημείο. Κυρίως το θέμα έχει να κάνει με τη διαχείριση της Διοίκησης και τα οικονομικά προβλήματα. Όχι με το αγωνιστικό κομμάτι, παρ’ όλο που η ομάδα απογοήτευσε το περασμένο Σάββατο.
Και το θέμα είναι ότι την Κυριακή υπάρχει η πολύ δύσκολη αναμέτρηση με την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, Πάφος FC. Παιχνίδι κομβικό για τη μετέπειτα πορεία των «γαλαζοκιτρίνων». Παιχνίδι στο οποίο η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία καλείται να υψώσει ανάστημα και να στείλει το μήνυμα ότι δεν έχει ξοφλήσει.
Όμως για να γίνει αυτό, η ομάδα πρέπει να είναι βελτιωμένη αγωνιστικά. Δεν χρειάζεται να λεχθούν πολλά από πλευράς του Ουρουγουανού προπονητή για τη σημαντικότητα της αναμέτρησης. Ούτε ψυχολογικές ντόπες χρειάζονται. Αυτά υπάρχουν ήδη από μόνα τους. Εκείνο που χρειάζεται είναι οι παίκτες να αποδείξουν ότι έχουν ακόμα τα ψυχικά αποθέματα να διεκδικήσουν κάτι καλό τη φετινή σεζόν.

