ΑρχικήΟΜΑΔΕΣΑΠΟΕΛΤο διπρόσωπο ΑΠΟΕΛ και οι άμεσες λύσεις

Το διπρόσωπο ΑΠΟΕΛ και οι άμεσες λύσεις

Τρία παιχνίδια μακριά από τη νίκη είναι πολλά για μία ομάδα που διαχρονικά έχει ως στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τρία παιχνίδια στα οποία παρουσιάστηκαν και αρκετά προβλήματα σε ό,τι αφορά την αγωνιστική εικόνα.

Ο λόγος για το ΑΠΟΕΛ που έχει χάσει σημαντικό έδαφος από την κορυφή και πλέον θα πρέπει να «τρέξει» για να σώσει την όλη κατάσταση.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» στα τρία προηγούμενα παιχνίδια δεν κατάφεραν να κερδίσουν γιατί παρουσιάστηκαν με διπλό πρόσωπο. Και η διαφορά στην αγωνιστική εικόνα από το ένα ημίχρονο στο άλλο πολύ μεγάλη.

Ο Πάμπλο Γκαρσία το έχει εντοπίσει και είναι ο αρμόδιος για να βρει λύση. Είναι αυτός που μέσω των προπονήσεων τρέχει και όχι μόνο να διορθώσει τα προβλήματα που υπάρχουν, ώστε η ομάδα να μη βρεθεί και πάλι προ εκπλήξεως.

Την Κυριακή υπάρχει ντέρμπι καθώς θα φιλοξενήσει τον Άρη στο ΓΣΠ (17:00). Παιχνίδι στο οποίο η επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα αποτελεί και το μοναδικό ζητούμενο. Ωστόσο, η ομάδα θα πρέπει να μην παρουσιάσει και πάλι δύο αγωνιστικά πρόσωπα.

Η προετοιμασία συνεχίζεται σήμερα και ο Πάμπλο Γκαρσία δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Πιέρο Σωτηρίου. Από κει και πέρα οι Μάιερ και Τομάς επιλέχθηκε να εκτίσουν την ποινή τους –και λογικά– τη μεθεπόμενη αγωνιστική. Στα θετικά ότι θα είναι πιο έτοιμος ο Μαϊόλι, όπως και ο Αμπάγκνα.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Δείτε επίσης:

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης