Η 11η αγωνιστική πιθανότατα να είναι η πιο παραγωγική στην έως τώρα πορεία του πρωταθλήματος. Σημειώθηκαν 23 τέρματα και απομένει ακόμα ένα παιχνίδι. 23 γκολ είχαμε και στην 4η αγωνιστική, η οποία παραμένει ως η πιο παραγωγική.
Από τα έξι παιχνίδια που έγιναν έως τώρα, σκόραραν οι 11 από τις 12 ομάδες που αγωνίστηκαν. Μόνο η Ομόνοια δεν βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Στα υπόλοιπα παιχνίδια, όλες οι ομάδες είχαν έστω από ενα γκολ.
Στην Πάφο η τοπική ομάδα κέρδισε τον Άρη με 2-1, η ΑΕΚ επιβλήθηκε στο ΓΣπ του Ολυμπιακού με 4-1, η Ομόνοια Αραδίππου κέρδισε τον Εθνικό με 3-2, η Ανόρθωση με το ίδιο σκορ της Ένωσης στο Παραλίμνι, ενώ σπουδαία νίκη με 2-1 πήρε και η ΑΕΛ στο ΓΣΠ απέναντι στο ΑΠΟΕΛ.


