Ο Μπρένο Αλμέιδα θα είναι το επόμενο «καυτό» όνομα που θα απασχολήσει τις μεγάλες ομάδες. Δεν είναι μόνο ο Αντερέγκεν λοιπόν. Πρόκειται για έναν πολύ καλό επιθετικό. Ένας προικισμένος Βραζιλιάνος επιθετικός με τα όλα του. Εξαιρετικός χειριστής της μπάλας που όταν επιτίθεται προκαλεί μεγάλη ανησυχία στην αντίπαλη άμυνα.
Πέρσι με τον Μπαντία μπαινόβγαινε στην ενδεκάδα. Ο Μπαντία τον αδίκησε. Η αξία του Μπρένο φάνηκε από περί. Φέτος με τον Μαρτίνς είναι βασικός και αναντικατάστατος. Ουσιαστικά ο Μαρτίνς απογείωσε τον Βραζιλιάνο επιθετικό και πλέον αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα περιουσιακά στοιχεία του Εθνικού.
Στη βαριά ήττα από τον Άρη ήταν κάτι παραπάνω από αισθητή η απουσία του Μπρένο Αλμέιδα. Ο Βραζιλιάνος είναι πολύ επιδραστικός στην επιθετική γραμμή του Εθνικού. Η αποβολή του στο ματς με την Ανόρθωση στοίχισε πάρα πολύ στην ομάδα της Άχνας. Αυτό φάνηκε σε μεγάλο βαθμό στην ήττα από τον Άρη και ήταν κάτι που παραδέχθηκε και ο Ούγκο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος προπονητής, που ρωτήθηκε για την απουσία του Μπρένο, τόνισε πως είναι ο παίκτης που «φτιάχνει» επιθετικά την ομάδα.
Μετά την ήττα από τον Άρη ο Εθνικός θα φιλοξενήσει την ΕΝ Ύψωνα. Ο Μαρτίνς ξεκινά από σήμερα την προετοιμασία. Ο Μπρένο θα είναι η απουσία και η μεγάλη απώλεια για την ομάδα της Άχνας.