HomeΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΤρεις Κύπριοι σκοπευτές στο Παγκόσμιο Κύπελλο Εφήβων

Τρεις Κύπριοι σκοπευτές στο Παγκόσμιο Κύπελλο Εφήβων

Με στόχο τη διάκριση και την κατάκτηση μεταλλίων αναχώρησαν χθες τα ξημερώματα με προορισμό το Νέο Δελχί της Ινδίας τρεις νεαροί σκοπευτές του σκητ, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο Εφήβων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Σκοποβολής (ISSF). Πρόκειται για τους Ανδρέα Ποντίκη, Μάρκο Κοντόπουλο και Σάββα Σαββίδη.

Οι νεαροί Κύπριοι σκοπευτές θα έχουν την ευκαιρία να εγκλιματιστούν με τις συνθήκες που επικρατούν στο Διεθνές Σκοπευτήριο στο Νέο Δελχί την Τετάρτη και την Πέμπτη 24 και 25 Σεπτεμβρίου, ημέρες που είναι προγραμματισμένες η ανεπίσημη και η επίσημη προπόνηση. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Παρασκευή και το Σάββατο 26-27 του μήνα.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Κύπρου, σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η ΣΚΟΚ, εκφράζουν τις ευχές τους προς τους τρεις Έφηβους για όσο το δυνατόν καλύτερη παρουσία και διάκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Δείτε επίσης:

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης