HomeΟΜΑΔΕΣΆρης ΛεμεσούΜετρά δυνάμεις στο πρώτο... βαλς ο Άρης

Μετρά δυνάμεις στο πρώτο… βαλς ο Άρης

Το πρώτο του φιλικό παιχνίδι στην Αυστρία δίνει σήμερα ο Άρης. Η ομάδα της Λεμεσού θα αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ 1948 στις 18:00 ώρα Κύπρου και ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το Cytavision Sports 1.

Πρόκειται για ένα καλό τεστ για την «ελαφρά ταξιαρχία» και τον προπονητή Αρτσιόμ Ράτζκοφ, έτσι ώστε να εξάγει κάποια χρήσιμα συμπεράσματα και παράλληλα να διαπιστώσει σε ποιο επίπεδο βρίσκονται οι παίκτες. Να θυμίσουμε ότι ο Άρης θα δώσει το πρώτο επίσημο παιχνίδι τη νέα σεζόν με την Ακαδημία Πούσκας στις 24 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Β’ προκριματικού γύρου του Κόνφερενς Λιγκ.

Ο Λευκορώσος προπονητής δεν θα έχει στη διάθεσή του για το σημερινό παιχνίδι του Καζού και Μουσούντα. Ο Καζού δέχτηκε πάτημα στο πόδι και υποφέρει από οίδημα, το οποίο θα τον κρατήσει για 3-4 μέρες εκτός προπονήσεων. Ο Μουσούντα από την άλλη πλευρά αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον γαστροκνήμιο μυ του αριστερού του ποδιού.

Όσον αφορά το μεταγραφικό κομμάτι, ο Άρης είναι σε προχωρημένες επαφές με έναν ποδοσφαιριστή, όπως αποκάλυψε ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας Κώστας Παπαδόπουλος.

Αναφορικά με τον Μοντνόρ, θα παραμείνει στην ομάδα. «Καμιά πρόταση δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της ομάδας μας, οπότε μένει στον Άρη», ξεκαθάρισε ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Τέλος, για τον Μποακί ο εκπρόσωπος Τύπου της «ελαφράς ταξιαρχίας» επιβεβαίωσε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από άλλες ομάδες, αλλά δεν θέλησε να πει κάτι περισσότερο.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης