Ο ΑΠΟΕΛ σήμερα στις 19:00 θα δώσει το τελευταίο του παιχνίδι της φετινής σεζόν. Οι «γαλαζοκίτρινοι» θα φιλοξενηθούν από την Ομόνοια στο ΓΣΠ σε αγώνα για τη 10η αγωνιστική του Α’ ομίλου της Β φάσης του πρωταθλήματος.
Στόχος για την ομάδα της Λευκωσίας είναι να ολοκληρώσει νικηφόρα για φέτος και να πει «αντίο» σε μια δύσκολη και κάκιστη σεζόν. Απέναντι στην «αιώνια» αντίπαλο, την Ομόνοια, ο ΑΠΟΕΛ δεν θα έχει εύκολο έργο, αλλά υπάρχει η πίστη και η αισιοδοξία ότι θα μπορέσει να πάρει το τρίποντο.
Το γόητρο σημαίνει πολλά σε ένα ντέρμπι της Λευκωσίας και οι παίκτες των «γαλαζοκιτρίνων» το γνωρίζουν πολύ καλά.
Παρά τα προβλήματα που υπάρχουν στην ομάδα, άπαντες παρουσιάζονται έτοιμοι να τα δώσουν όλα για τη νίκη.
Από εκεί και πέρα, ο ΑΠΟΕΛ περιμένει και τις εξελίξεις αναφορικά με το θέμα των επενδυτών. Όλα δείχνουν ότι οι «γαλαζοκίτρινοι» είναι κοντά σε συμφωνία και πλέον απομένουν να μπουν και οι υπογραφές για να αρχίσει και ο προγραμματισμός. Τα οικονομικά προβλήματα είναι τεράστια στην ομάδα και μόνο με το «μπάσιμο» των επενδυτών θα μπορέσει να αντεπεξέλθει και να παρουσιαστεί με πρωταγωνιστικούς στόχους του χρόνου.