HomeΚυπριακό ΠοδόσφαιροΗ Λιντς νέος σταθμός για τον Ντιέγκο Γιορέντε

Η Λιντς νέος σταθμός για τον Ντιέγκο Γιορέντε

Παίκτης της Λιντς είναι και επίσημα ο Ντιέγκο Γιορέντε, καθώς ο σύλλογος ανακοίνωσε ότι ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2024. Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός αγωνιζόταν από το 2017 στη Σοσιεδάδ και πληροφορίες αναφέρουν ότι η μεταγραφή του στοίχισε 20 εκατομμύρια ευρώ. Ο 27χρονος (16/8/1993) Γιορέντε αναδείχθηκε από την ακαδημία της Ρεάλ Μαδρίτης και έπαιξε με τη Β’ ομάδα, ενώ τη διετία 2015-17 αγωνίστηκε ως δανεικός στη Ράγιο βαγιεκάνο και στη Μάλαγα. Με τη Σοσιεδάδ κατέγραψε 88 εμφανίσεις και 8 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Λιντς, ο ποδοσφαιριστής, εξέφρασε χαρά για τη μεταγραφή του και ανυπομονησία να γνωρίσει τους νέους τους συμπαίκτες και τον προπονητή της ομάδας.

«Έχω πολλή ενέργεια και πίστη στις ικανότητες μου και νομίζω πως μπορώ να βοηθήσω την ομάδα. Είναι ένα κίνητρο για ‘μένα. Το γεγονός ότι η Λιντς επέστρεψε στην Πρέμιερ Λιγκ αποτελεί πρόκληση για μένα, αφού είναι το κορυφαίο πρωτάθλημα στον κόσμο. Ο Μαρσέλο Μπιέλσα είναι από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο και περιμένω ότι θα με διδάξει πολλά», πρόσθεσε.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης