HomeΟΜΑΔΕΣΑΕΛΣτένεψαν τα περιθώρια για την ΑΕΛ

Στένεψαν τα περιθώρια για την ΑΕΛ

Τα δεδομένα μετά την ήττα από τον Άρη έχουν αναλυθεί από την τεχνική ηγεσία στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ. Η ομάδα της Λεμεσού σαφέστατα και δεν άξιζε τόσο μεγάλο σκορ. Αντίθετα, ήταν αυτή που σύμφωνα με την εικόνα που είχε στο ξεκίνημα θα μπορούσε να προηγηθεί. Ο αγώνας με την «ελαφρά ταξιαρχία» ήταν η επιβεβαίωση όλων των προβλημάτων που αντιμετωπίζει φέτος η ΑΕΛ σε αγωνιστικό επίπεδο.

Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στο τελείωμα των φάσεων, ενώ η ομάδα δέχεται με ευκολία γκολ από τον αντίπαλο. Το μόνο πράγμα που βελτιώθηκε σημαντικά είναι η δημιουργία ευκαιριών, κάτι το οποίο γίνεται όλο και πιο έντονο όσο περνά ο καιρός. Αυτό είναι κάτι το οποίο δουλεύει ο Μάριος Νικολάου, ώστε να κάνει την ομάδα του αποτελεσματική. Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Ενόψει των δύο τελευταίων αναμετρήσεων, τα δεδομένα για την ΑΕΛ είναι κάτι περισσότερο από ξεκάθαρα. Η ομάδα της Λεμεσού θα αντιμετωπίσει κατά σειρά την Ένωση (28/2) στη Λεμεσό και θα ακολουθήσει το εκτός έδρας παιχνίδι με την Καρμιώτισσα (7/3). Και οι δύο ομάδες είναι πιο κάτω στον βαθμολογικό πίνακα από την ΑΕΛ και είναι περιττό να αναφέρουμε ότι μόνο οι έξι βαθμοί θα ικανοποιήσουν την τεχνική ηγεσία και τον κόσμο.

Το αρνητικό για την ΑΕΛ είναι πως σε κανένα από τα δύο παιχνίδια δεν θα έχει τον κόσμο στο πλευρό της. Μπορεί, βέβαια, να αποτελέσει επιπλέον κίνητρο για τους παίκτες, ώστε να πάρουν τις νίκες και για τον κόσμο τους που δεν θα είναι στις εξέδρες.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης