HomeSliderΟμόνοια: Η τεράστια ευκαιρία που παρουσιάζεται μπροστά της !

Ομόνοια: Η τεράστια ευκαιρία που παρουσιάζεται μπροστά της !

Τα ντέρμπι έχουν ολοκληρωθεί και πλέον ενώπιον της Ομόνοιας προκύπτει θεωρητικά βατό πρόγραμμα. Ακολουθούν παιχνίδια με ομάδες που οι «πράσινοι» μπορούν να έχουν το απόλυτο βαθμολογικό κέρδος.

Κάτι τέτοιο φυσικά δεν είχε γίνει στον α’ γύρο του πρωταθλήματος, έτσι θα διαφανεί αν η Ομόνοια έχει μάθει από το πάθημά της. Σήμερα το «τριφύλλι» υποδέχεται τον ουραγό στη βαθμολογία, Εθνικό Άχνας και οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη θα είναι αποτυχία.

Η ομάδα έχει την ευκαιρία τις αμέσως επόμενες αγωνιστικές να αξιοποιήσει τις τυχόν απώλειες που θα προκύψουν από τις ομάδες που προπορεύονται και όχι μόνο ώστε να κάνει αποφασιστικό βήμα για κατάκτηση του τίτλου. Μέσα από τα συνεχόμενα ντέρμπι η ομάδα έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση παρά το γεγονός ότι κάθε τρεις ημέρες είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις σε παιχνίδια υψηλών εντάσεων αλλά και πολλών απαιτήσεων.

Σήμερα το παιχνίδι σαφώς και δεν έχει χαρακτήρα ντέρμπι, ωστόσο όπως δήλωσε και ο Χένινγκ Μπέργκ αναμένεται να είναι δύσκολο. Στο αγωνιστικό κομμάτι η μοναδική απουσία που προκύπτει είναι αυτή του τιμωρημένου Γιαν Λέτσιακς, ενώ ο Νορβηγός προπονητής, θα έχει επιπλέον επιλογές σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα τους Παπουλή και Τσέποβιτς.

Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα δεν μπορούν να γίνουν προβλέψεις γιατί ο Χένινγκ Μπεργκ αρέσκεται στις εκπλήξεις, ενώ η απουσία του Λέτσιακς θα φέρει και αλλαγές. Η ετοιμότητα του Μποτεάγκ ίσως φέρει τον Γάλλο στο αρχικό σχήμα.

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης