HomeΟΜΑΔΕΣΕθνικόςΕθνικός Άχνας: Δεν πήρε αυτό που ήθελε

Εθνικός Άχνας: Δεν πήρε αυτό που ήθελε

Δεν πήρε όσα έδωσε στο «Τάσος Μάρκου» ο Εθνικός Άχνας κόντρα στην ΕΝΠ μετά το ισόπαλο 1-1. Η ομάδα της Άχνας φαινόταν περισσότερο στο γήπεδο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αλλά πλήρωσε τις απώλειες με τις τρεις αναγκαστικές αλλαγές και την κόκκινη κάρτα.

Όταν έφυγε για το νοσοκομείο ο Αγγελόπουλος, ο Εθνικός Άχνας έμεινε με 10 παίκτες και στη συνέχεια όταν αποβλήθηκε ο Μπρένο έμεινε με εννέα. Ο Εθνικός Άχνας είχε επίσης τρεις αναγκαστικές αλλαγές τους Γκονζάλες, Ιωάννου και Λομοτέι και κάπως έτσι δεν μπόρεσε να κερδίσει ένα παιχνίδι που φαινόταν ότι το είχε.

Ο Νταβίντ Μπαντία δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα πως: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε αφού είμαστε καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Ωστόσο, όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, με τις απώλειες που είχαμε η ισοπαλία υπό τις περιστάσεις μπορεί και να μας αφήνει ικανοποιημένους».

Μετά από δύο συνεχόμενες ήττες πήρε βαθμό εκτός έδρας ο Εθνικός. Πήγε στους 6 βαθμούς. Ακολουθεί το εντός έδρας παιχνίδι με την Καρμιώτισσα Πολεμιδιών στο Δασάκι.

Ο Αγγελόπουλος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο μετά από κτύπημα στο κεφάλι. Πήρε εξιτήριο καθώς δεν είχε κάτι το ανησυχητικό. Ο Γκονζάλες πέτυχε το τρίτο του γκολ με τη φανέλα του Εθνικού.

Νίκος Μουλαζίμης


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης