HomeΟΜΑΔΕΣΝέα ΣαλαμίναΝέα Σαλαμίνα: Ο Τσεντομίρ Γιανέφσκι έχει μπόλικη δουλειά

Νέα Σαλαμίνα: Ο Τσεντομίρ Γιανέφσκι έχει μπόλικη δουλειά

Η Νέα Σαλαμίνα γνώρισε ακόμη μία νίκη στο πρωτάθλημα και πλέον έχει μπει για τα καλά σε μπελάδες όσον αφορά την παραμονή. Η ήττα από τον Άρη με 2-1 ήταν η έκτη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα για τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι πλέον έχουν μόλις τρεις βαθμούς σε οκτώ αγωνιστικές. Επίσης, ανησυχητικό είναι το γεγονός ότι η ομάδα δέχτηκε ακόμη δύο γκολ. Συγκεκριμένα, η Νέα Σαλαμίνα έχει πετύχει εννέα γκολ, ενώ αντίθετα έχει δεχτεί 22! Οι αριθμοί είναι σαφώς ανησυχητικοί και ο προπονητής της ομάδας της Αμμοχώστου, Τσεντομίρ Γιανέφσκι, καλείται να βρει τις λύσεις.

Ο Γιανέφσκι πάντως κρατάει την καλή εμφάνιση της ομάδας του στην επανάληψη του ματς με τον Άρη, όπου πίεσε για την ισοφάριση. Παράλληλα, όμως, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα λάθη που έγιναν και πλήρωσε με τον χειρότερο τρόπο η Νέα Σαλαμίνα.

Φέτος οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν με όνειρα και φιλοδοξίες, στοχεύοντας στη διεκδίκηση μιας θέσης στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος, αλλά και στη διάκριση μέσω του κυπέλλου. Μέχρι στιγμής τα πράγματα δεν είναι καθόλου ρόδινα για την ομάδα της Αμμοχώστου. Υπάρχει ο χρόνος, αλλά και τα περιθώρια για να βρει η ομάδα το καλό αγωνιστικό της πρόσωπο.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης