HomeΟΜΑΔΕΣΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Με ιδιαίτερη προσοχή και χωρίς υποτίμηση

ΑΠΟΕΛ: Με ιδιαίτερη προσοχή και χωρίς υποτίμηση

Ο ΑΠΟΕΛ υποδέχεται σήμερα στις 20:00 την Ανόρθωση στο ΓΣΠ σε αγώνα για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ζητούμενο για τους πρωταθλητές είναι η νίκη, έτσι ώστε να παραμείνουν κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι «γαλαζοκίτρινοι» προέρχονται από την ήττα με 1-0 με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα στο Κόνφερενς Λιγκ την περασμένη Πέμπτη και θέλουν να επανέλθουν στις επιτυχίες. Παρά την ήττα, ο προπονητής Μανόλο Χιμένεθ έμεινε αρκετά ικανοποιημένος από την εμφάνιση και δεν ανησυχεί. Η ομάδα του δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για τη νίκη, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Πλέον η προσοχή είναι στραμμένη στον σημερινό αγώνα με την Ανόρθωση.

Ο Ισπανός θεωρεί ότι οι «γαλαζοκίτρινοι» είναι σε καλό δρόμο. Ας μην ξεχνάμε ότι στο ντεμπούτο του στον πάγκο η ομάδα της Λευκωσίας συνέτριψε την Ομόνοια Αραδίππου με 5-0 εκτός έδρας για το πρωτάθλημα.

Ο ΑΠΟΕΛ είναι το φαβορί απέναντι στην Ανόρθωση, αλλά αυτό ολίγη σημασία θα έχει εάν δεν καταφέρει να πάρει την ουσία, δηλαδή το τρίποντο. Η ομάδα της Αμμοχώστου μπορεί να μη διανύει και την καλύτερή της σεζόν, αλλά παρ’ όλα αυτά δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να υποτιμηθεί.

Φέτος στο πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ έχει 13 βαθμούς σε επτά αγώνες, έχοντας τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες. Ο απολογισμός δεν κρίνεται σε καμιά περίπτωση ικανοποιητικός για τους πρωταθλητές.

Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν θα έχει στη διάθεσή του για το παιχνίδι με την Ανόρθωση τον Ελ Αραμπί. Ο Μαροκινός επιθετικός θα βρίσκεται στο εξωτερικό για προσωπικούς λόγους.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης