HomeΟΜΑΔΕΣΟμόνοιαΜατς κομβικής σημασίας

Ματς κομβικής σημασίας

Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για την Ομόνοια κόντρα στην Καρμιώτισσα πλέον

 

Από το πουθενά ξαφνικά προέκυψε παιχνίδι κομβικής σημασίας για την Ομόνοια στο πρωτάθλημα τόσο νωρίς. Οι «πράσινοι» μετρούν αντίστροφα για τον αυριανό (19:00) αγώνα πρωταθλήματος με την Καρμιώτισσα Πολεμιδιών στο στάδιο «Αμμόχωστος – Επιστροφή». Η νίκη και οι τρεις βαθμοί αποτελούν μονόδρομο για την ομάδα της Λευκωσίας μετά και τις δύο διαδοχικές ήττες. Συγκεκριμένα, η Ομόνοια έχασε από τον Άρη και την ΕΝΠ στο πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα ήρθε να προστεθεί και η ήττα στο Κόνφερενς Λιγκ από τη Χαρτς για να κάνει ακόμη χειρότερο το κλίμα στην ομάδα.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού», Βάλντας Νταμπράουσκας, καλείται να βρει τις λύσεις, έτσι ώστε η ομάδα του να βγάλει αντίδραση και να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα πριν να είναι αργά. Οι «πράσινοι» είχαν κάνει ένα εξαιρετικό ξεκίνημα τη φετινή σεζόν τόσο στην Ευρώπη, όσο και στο πρωτάθλημα. Το τελευταίο διάστημα όμως τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά. Όσον αφορά το πρωτάθλημα, η Ομόνοια προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες, όπως έχουμε προαναφέρει πιο πάνω. Έχει 12 βαθμούς και ήδη βρίσκεται στο -6 από την κορυφή, ενώ παράλληλα κυνηγάει αρκετές ομάδες. Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι δεν υπάρχει η πολυτέλεια για νέα απώλεια βαθμών, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα δυσκολέψει ακόμη περισσότερο η προσπάθεια που κάνει για διεκδίκηση του τίτλου, έστω κι αν ακόμη είναι σχετικά νωρίς.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα της ομάδας της Λευκωσίας τη δεδομένη στιγμή είναι η «αφλογιστία». Το «τριφύλλι» δεν έχει καταφέρει να σκοράρει στα τελευταία τρία παιχνίδια, ενώ παράλληλα έχει δεχτεί πέντε γκολ!

Περιμένει μπόλικη δουλειά τον Νταμπράουσκας και το γνωρίζει και ο ίδιος. Ο Λιθουανός προσπαθεί στις τελευταίες προπονήσεις να βρει τι έφταιξε στα προηγούμενα παιχνίδια της ομάδας του και να τη βελτιώσει. Απέναντι στην Καρμιώτισσα Πολεμιδιών η Ομόνοια αναμένεται να παραταχθεί αλλαγμένη σε σχέση με τον πρόσφατο αγώνα κόντρα στη Χαρτς στο Κόνφερενς Λιγκ. Φανέλα βασικού διεκδικούν οι Λοΐζου, Μασούρας και Εβάντρο, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποιες εκπλήξεις. Το βέβαιο είναι ότι ο Βάλντας Νταμπράουσκας θα πρέπει να ανακατέψει την τράπουλα και να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα για να μπορέσει η Ομόνοια να πάρει τη νίκη κόντρα στην Καρμιώτισσα Πολεμιδιών, η οποία θέλει με τη σειρά της να επανέλθει στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά τη συντριβή με 4-0 από την Πάφος FC.

Τέλος, όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Σίμιτς αντιμετωπίζει μυϊκό πρόβλημα και παραμένει αμφίβολος για τον αγώνα της Δευτέρας με την Καρμιώτισσα Πολεμιδιών. Μουσιαλόφσκι και Ατζίλι θα είναι απόντες.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης