HomeΟΜΑΔΕΣΑΕΚΑΕΚ: Πάει με φόρα στη Λεμεσό για ακόμη ένα τρίποντο

ΑΕΚ: Πάει με φόρα στη Λεμεσό για ακόμη ένα τρίποντο

Mε στόχο να συμπληρώσει καρέ στις νίκες στο πρωτάθλημα πάει η ΑΕΚ σήμερα στη Λεμεσό. Οι «κιτρινοπράσινοι» φιλοξενούνται στις 19:00 από την ΑΕΛ στο «Άλφα Μέγα» για την 8η αγωνιστική.

Πρόκειται για ένα ακόμη δυνατό τεστ για την ομάδα της Λάρνακας, έπειτα από τρία δύσκολα παιχνίδια με Νέα Σαλαμίνα, ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση. Οι Λαρνακείς πέτυχαν 3Χ3 στις νίκες στα συγκεκριμένα παιχνίδια και πλέον επιδιώκουν την 4η κόντρα στην ΑΕΛ σήμερα.

Μιλώντας στο επίσημο κανάλι των «κιτρινοπράσινων», ο προπονητής της ΑΕΚ, Χένινγκ Μπεργκ, ξεκαθάρισε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά στόχος είναι να δοθεί συνέχεια στις επιτυχίες.

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Η ΑΕΛ είναι καλή ομάδα. Κέρδισε τη Νέα Σαλαμίνα. Εμείς παίζουμε εκτός έδρας, αλλά ταυτόχρονα είμαστε σε καλή φόρμα και θέλουμε να συνεχίσουμε. Οπότε ανυπομονούμε για το παιχνίδι, όπως πάντα και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε.

Πάντα προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι, είχαμε κάποια καλά αποτελέσματα τώρα, αλλά φυσικά υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να βελτιώσουμε», τόνισε μεταξύ άλλων ο Νορβηγός προπονητής.

Λέδες και Ναούμ ακόμη δεν είναι έτοιμοι, ενώ αντίθετα επιστρέφει ο Καμπρέρα.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης