HomeΟΜΑΔΕΣΟμόνοιαΟμόνοια: Must win this!

Ομόνοια: Must win this!

Η Ομόνοια δίνει αύριο εκτός έδρας ματς απέναντι στην Καρμιώτισσα σε μια στιγμή που έχει δεχθεί τρεις συνεχόμενες ήττες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, χωρίς να πετύχει γκολ, απέχει δε 8 βαθμούς από την κορυφή, (με αγώνα λιγότερο).

Οι πλείστοι ποδοσφαιριστές αποδίδουν κάτω από το 50 τοις εκατόν των δυνατοτήτων τους, ενώ υπάρχει -κυρίως – πρόβλημα στο κέντρο, όπου είναι φτωχή τόσο η δημιουργική, όσο και η ανασταλτική λειτουργία. Ειδικά με αντίπαλους πρώτης ταχύτητας, (ανεξαρτήτως αποτελέσματος), το πρόβλημα στη δεύτερη είναι εμφανέστατο. Οι αντίπαλοι παίκτες πέφτουν πρώτοι στη μπάλα, είναι πιο γρήγοροι, πιο «επιθετικοί» στις ενέργειες τους και κερδίζουν τις περισσότερες μονομαχίες.

Ανταγωνιστική, κυριαρχική, αποτελεσματική

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας και οι ποδοσφαιριστές του αφουγκράζονται τη στενοχώρια του κόσμου που βλέπει την ομάδα να εμφανίζει εικόνα που δεν αντιπροσωπεύει ούτε την ποιότητα, ούτε το μπάτζετ του ρόστερ, (η διοίκηση επένδυσε αρκετά λεφτά), αλλά και τη λαχτάρα του κόσμου να δει την ομάδα που είδε και χειροκρότησε στο αρχικό διάστημα της σεζόν.

Μια ομάδα ανταγωνιστική, κυριαρχική αποτελεσματική και ανάλογη του μεγέθους της. Γενικώς απολαυστική. Τούτες τις ώρες ο κόσμος περιμένει από την εμφάνιση και το αποτέλεσμα του αυριανού ματς να δικαιώσουν αυτή του την επιθυμία.

Εξ’ άλλου δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια. Το κόστος μιας νέας ήττας θα είναι μεγάλο.

Όσα προηγήθηκαν και οι απώλειες που είχε το τριφύλλι, έχουν κάνει οριακό το ματς με την Καρμιώτισσα. «I’ts do or die», που λένε και οι Άγγλοι.

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Βέλικο Σίμιτς. Εκτός παραμένουν Ομέρ Ατζίλι και Ματέους Μουσιαλόφσκι. Διαθέσιμος ο Στέφαν Γιόβετιτς.

Π.Π.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης