HomeΟΜΑΔΕΣΑνόρθωσηSabbianco Ανόρθωσις: Θρίαμβος και πρόκριση με 2η νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ

Sabbianco Ανόρθωσις: Θρίαμβος και πρόκριση με 2η νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ

Τεράστια επιτυχία για το Κυπριακό χάντμπολ και την ομάδα της SABBIANCO Ανόρθωσις. Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, η Ανόρθωση επικράτησε του ΠΑΟΚ(τυπικά γηπεδούχος στο Κίτιον) με 37-33 για τον δεύτερο αγώνα των 2 ομάδων στον 2ο γύρο του EHF CUP Αντρών και παράλληλα πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση.

Η αναμέτρηση που έγινε στον Κίτιον, είχε τεράστιο ενδιαφέρον από την αρχή, με την ομάδα της Αμμοχώστου να καλείται να υπερασπιστεί το υπέρ της 30-24 από τον πρώτο αγώνα. Η Ανόρθωση κατάφερε να προηγείται σταθερά στο σκορ και να κλείνει το ημίχρονο στο υπέρ της 19-17.

Στο 2ο μέρος ο ΠΑΟΚ μπήκε καλύτερα και πέρασε για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ στο 15ο λεπτό της επανάληψης με 24-22. Η ομάδα του Μάριου Ευσταθιάδη έβγαλε αντίδραση όμως και με εξαιρετική απόδοση μέχρι το τέλος του αγώνα πήρε την νίκη με σκορ 37-33.

Να σημειώσουμε ότι ήταν συγκλονιστική και σήμερα η παρουσία πέρα των 800 οργανωμένων φίλων της Ανόρθωσης ενώ στις κερκίδες υπήρχαν και οπαδοί του ΠΑΟΚ από όλους τους συνδέσμους της ομάδας στην Κύπρο.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης