HomeΕΛΛΑΔΑΟ Ισμαέλ Μπλάνκο «κρέμασε τα παπούτσια του»

Ο Ισμαέλ Μπλάνκο «κρέμασε τα παπούτσια του»

Ο Ισμαέλ Μπλάνκο πήρε την πιό δύσκολη απόφαση για έναν αθλητή, καθώς ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την ενεργό δράση. Ο Αργεντινός επιθετικός, έπαιξε επαγγελματικά ποδόσφαιρο για 22 χρόνια, ενώ στην πλούσια καριέρα του, ξεχώρισε η θητεία του στην ΑΕΚ (2007-2011, 129 αγώνες, 55 γκολ). 

Η ανάρτηση του 41χρονου Μπλάνκο, στα μέσα κοινωνικής δικύτωσης, έχει ως εξής:

«Από εκείνη την μακρινή Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2002 έχουν περάσει 22 χρόνια και σήμερα ήλθε η ώρα να αποχαιρετήσω αυτό το πάθος που με συνόδευε από τότε που ήμουν παιδί, δεν ήταν εύκολο αλλά νιώθω ότι ήρθε η ώρα να κλείσω αυτό το κεφάλαιο.

Εφυγα από το σπίτι μου όταν ήμουν έφηβος, πήγα μακριά από την οικογένειά μου, τους φίλους μου και τις αγάπες μου, με ένα σακίδιο γεμάτο ψευδαισθήσεις. Στην αρχή οι ημέρες ήταν πολύ δύσκολες, μου έλειψε η αγκαλιά των γονιών μου, οι στιγμές που μοιραζόμουν με τα αδέλφια και τους φίλους μου. Αφήνοντας στην άκρη πολλά πράγματα, να μοιράζομαι οικογενειακές συγκεντρώσεις, να βγαίνω με τους φίλους μου, που μπορούσαν να πηγαίνουν σε πάρτι, να βγαίνουν τα Σαββατοκύριακα και πολλές άλλες δραστηριότητες που πραγματοποιούσαν στα ανέμελα νιάτα τους, ενώ εγώ ήμουν σε προπονήσεις, προετοιμασίες, συγκεντρώσεις, ταξίδια και φροντίδα του εαυτού μου ως επαγγελματίας και πριν ακόμα γίνω επαγγελματίας. Υπήρχαν πολλές στιγμές που τα πράγματα δεν πήγαιναν όπως τα ήθελα, αλλά με θυσίες, επιμονή, συμπεριφορά και πάνω απ’ όλα ταπεινότητα, μακροπρόθεσμα όλη αυτή η προσπάθεια άρχισε να αποδίδει καρπούς».

ΑΠΕ ΜΠΕ


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης