HomeΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣτη Γερμανία για διεθνές τουρνουά η Εθνική Ομάδα Παραδοσιακού Taekwon-do

Στη Γερμανία για διεθνές τουρνουά η Εθνική Ομάδα Παραδοσιακού Taekwon-do

Στη Γερμανία βρίσκεται η Εθνική Ομάδα Παραδοσιακού Taekwon-do Κύπρου για να λάβει μέρος στο διεθνές τουρνουά “Circus Krone Munich”, το οποίο θα διεξαχθεί στις 27 Οκτωβρίου 2024 στο Μόναχο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, η κυπριακή ομάδα, αποτελούμενη από κορυφαίους αθλητές, θα εκπροσωπήσει την Κύπρο με στόχο να επιδείξει τις ικανότητες και την αφοσίωσή της σε ένα από τα μεγαλύτερα και πιο απαιτητικά τουρνουά παραδοσιακού Taekwon-do στην Ευρώπη. Το τουρνουά αναμένεται να συγκεντρώσει αθλητές παγκόσμιας κλάσης από διάφορες χώρες, προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα πολεμικών τεχνών και αυθεντικού Taekwon-do.

Ο προπονητής της ομάδας Πέτρος Αγαμέμνονος δήλωσε πως η προετοιμασία ήταν εντατική και η ομάδα είναι έτοιμη να δώσει τον καλύτερό της εαυτό. «Είναι μεγάλη τιμή να εκπροσωπούμε την Κύπρο σε αυτό το διεθνές γεγονός και προσδοκούμε να κάνουμε την πατρίδα μας υπερήφανη», είπε.

Όπως σημειώνεται, το παραδοσιακό Taekwon-do, με έμφαση στην πειθαρχία, την ακρίβεια και τον σεβασμό, αποτελεί σημαντικό κομμάτι της αθλητικής κουλτούρας της Κύπρου σήμερα, και η συμμετοχή σε διοργανώσεις αυτού του επιπέδου ενισχύει την ανάπτυξη του αθλήματος στη χώρα.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης