HomeΟΜΑΔΕΣΠάφος F.C.Ξεκινά σήμερα η δουλειά στην Πάφος FC

Ξεκινά σήμερα η δουλειά στην Πάφος FC

Μετά την ήττα που έφερε απογοήτευση στον ευρωπαϊκό αγώνα με την Χάιντενχαϊμ, η Πάφος ξεκίνησε να σκέφτεται τον αγώνα της Δευτέρας με την Ομόνοια 29ης Μαΐου εκτός έδρας. Είναι αλήθεια πως η ομάδα του Καρθέδο δεν άξιζε την ήττα το βράδυ της Πέμπτης, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να μείνει «κολλημένη» σε αυτό το παιχνίδι.

Ο αγώνας με την Ομόνοια 29ης Μαΐου είναι εξαιρετικά δύσκολος, αφού η Πάφος θα πρέπει να διαχειριστεί διάφορες καταστάσεις. Από τη μια είναι η κούραση από τον αγώνα απέναντι στη γερμανική ομάδα και από την άλλη η τακτική του αντιπάλου, ο οποίος θα προσπαθήσει να κλείσει τους χώρους προς την άμυνά του.

Η Πάφος βρέθηκε σε παρόμοια κατάσταση και σε άλλα παιχνίδια πρωταθλήματος, αλλά βρήκε τον τρόπο και πήρε τη νίκη. Αυτή θα είναι η επιδίωξή της και στον αγώνα της Δευτέρας με την ομάδα της Λευκωσίας. Το θετικό για τον κ. Καρθέδο, είναι το γεγονός πως δεν υπήρξαν προβλήματα από το παιχνίδι της Πέμπτης.

Το πιθανότερο σενάριο είναι να προχωρήσει σε ορισμένες αλλαγές στην ενδεκάδα. Η προετοιμασία ξεκινά σήμερα και ολοκληρώνεται αύριο. Συνεπώς, θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τη σημερινή προπόνηση για να διαφανούν οι προθέσεις της τεχνικής ηγεσίας. Το μόνο σίγουρο, είναι πως η Πάφος θα επιδιώξει το νικηφόρο αποτέλεσμα.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης