HomeΟΜΑΔΕΣΑΠΟΕΛΣτροφή στο πρωτάθλημα για το ΑΠΟΕΛ

Στροφή στο πρωτάθλημα για το ΑΠΟΕΛ

Το παιχνίδι της Ευρώπης και γενικότερα ο θεσμός του Κόνφερενς Λιγκ, μπαίνει στον… πάγο για την ομάδα του ΑΠΟΕΛ. Η απογοήτευση είναι δεδομένη μετά το παιχνίδι με την Μπόρατς, ωστόσο οι αγωνιστικές υποχρεώσεις τρέχουν και η συγκέντρωση όλων βρίσκεται στον αγώνα της 8ης αγωνιστικής. Το ΑΠΟΕΛ θα φιλοξενήσει την Ανόρθωση στο ΓΣΠ την ερχόμενη Δευτέρα στις 20:00 και θα επιδιώξει να πάρει τη νίκη που θα τον διατηρήσει ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Η ομάδα της Λευκωσίας προσπαθεί να αλλάξει… προφίλ μετά και την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Ο Μανόλο Χιμένεθ ξεκίνησε ιδανικά την παρουσία του στον γαλαζοκίτρινο πάγκο, μετά το 5-0 απέναντι στην Ομόνοια Αραδίππου. Είδε την ομάδα του να έχει καλή παρουσία (παρά την ήττα) στο ευρωπαϊκό παιχνίδι και θέλει από τους ποδοσφαιριστές του να δώσουν συνέχεια στο ντέρμπι της Δευτέρας.

Είναι ένας αγώνας πολύ σημαντικός για το ΑΠΟΕΛ, καθώς ενδεχόμενη επιτυχία θα επιβεβαιώσει ότι η ομάδα βρίσκεται στο σωστό δρόμο, ενώ την ίδια στιγμή θα βγάλει και την απαραίτητη αντίδραση μετά τον αγώνα της Πέμπτης. Είναι λογικό να δούμε ορισμένες διαφοροποιήσεις στην ενδεκάδα, αλλά αυτό είναι κάτι το οποίο θα το αποφασίσει εντός των ημερών ο προπονητής.

Ο Τάσος Δώνης αναμένεται να είναι στην αποστολή του αγώνα, ο Κιντιγιά θα παραμείνει εκτός αλλά σήμερα αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε, ενώ δεν προλαβαίνει να μπει στην αποστολή ο Κίνγκσλεϊ Σαρφό.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης