HomeΟΜΑΔΕΣΆρης ΛεμεσούΟ αδιαπραγμάτευτος στόχος του Άρη

Ο αδιαπραγμάτευτος στόχος του Άρη

Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα για να παραμείνει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας θέλει να δώσει σήμερα ο Άρης. Αντιμετωπίζει στις 19:00 τη Νέα Σαλαμίνα στο «Άλφα Μέγα» και δεν θέλει σε καμία περίπτωση να έχει απώλειες.

Ο Αλεξέι Σπιλέφσκι είδε αρκετά πράγματα που του άρεσαν στο παιχνίδι με τον Εθνικό, αλλά και ορισμένα άλλα που δεν τον ικανοποίησαν. Έτσι, εστίασε στην περίοδο της προετοιμασίας για τον σημερινό αγώνα και περιμένει να δει τα αποτελέσματα αυτής της δουλειάς.

Η Νέα Σαλαμίνα είναι μια ομάδα που δεν μάζεψε αρκετούς βαθμούς στα παιχνίδια που έδωσε μέχρι τώρα. Αυτό είναι κάτι το οποίο κάνει πιο υποψιασμένη την ομάδα της Λεμεσού, καθώς γνωρίζει τις δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει. Ο κ. Σπιλέφσκι παρακολούθησε και τον τελευταίο αγώνα της Νέας Σαλαμίνας με την ΑΕΛ και επεσήμανε στους ποδοσφαιριστές του τους τομείς που πρέπει να προσέξουν για να υλοποιήσουν το στόχο τους.

Ενδεχόμενη επιτυχία σε αυτό το παιχνίδι θα επιτρέψει στον Άρη να ανέβει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και να προσθέσει περισσότερη πίεση στην ομάδα της Πάφου, η οποία θα αγωνιστεί τη Δευτέρα. Ο Κοκόριν είναι απόλυτα έτοιμος και δεν αποκλείεται να αγωνιστεί ως βασικός. Οι μοναδικές απουσίες για την τεχνική ηγεσία του Άρη είναι ο τιμωρημένος Γιαγκό και ο τραυματίας Σάβο.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης