HomeΔΙΕΘΝΗΙσπανίαΈφτασε η ώρα για το Ελ Κλάσικο!

Έφτασε η ώρα για το Ελ Κλάσικο!

Η ώρα για το πρώτο ελ κλάσικο της φετινής σεζόν στη Λα Λίγκα έφτασε! Η πρωταθλήτρια Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την πρωτοπόρο της Λα Λίγκα, Μπαρτσελόνα, στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» την 11η αγωνιστική.

Οι «μπλάνκος» είναι στο -3 από τους «μπλαουγκράνα» και έχουν την ευκαιρία με ενδεχόμενη νίκη να τους «πιάσουν» στην κορυφή. Η ομάδα της Βαρκελώνης από την πλευρά της έχει την ευκαιρία να αυξήσει τη διαφορά στο +6 από τη «βασίλισσα».

Νίκη για να παραμείνει κοντά σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης ή ακόμη και να ψαλιδίσει τη διαφορά θέλει η Ατλέτικο. Οι «ροχιμπλάνκος» είναι στο -7 από την ομάδα της Βαρκελώνης και στο -4 από τη συμπολίτισσά της και το τρίποντο αποτελεί μονόδρομο κόντρα στην Μπέτις μέσα στη Σεβίλλη.

Αγγλία: Κομβικό ματς

Το ντέρμπι στο «Έμιρεϊτς» μεταξύ της Άρσεναλ και της Λίβερπουλ συγκεντρώνει τα βλέμματα από το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ.

Πρόκειται για ένα κομβικής σημασίας παιχνίδι τόσο για τους «κόκκινους» όσο και για τους «κανονιέρηδες». Η ομάδα του Λίβερπουλ είναι στην κορυφή της βαθμολογίας με 21 βαθμούς και με ενδεχόμενη νίκη θα αυξήσει τη διαφορά στο +7 από την Άρσεναλ. Από την άλλη πλευρά, οι Λονδρέζοι είναι στο -4 από την κορυφή και γνωρίζουν ότι ενδεχόμενη ήττα θα τους αφήσει αρκετά πίσω τόσο νωρίς.

Η πρωταθλήτρια Αγγλίας, Μάντσεστερ Σίτι, αναμένεται να έχει εύκολο έργο, καθώς φιλοξενεί τη Σαουθάμπτον στο «Έτιχαντ». Οι «πολίτες» είναι στη 2η θέση και στο -1 από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ.

Από εκεί και πέρα, δυνατό παιχνίδι αναμένεται να γίνει στο «Στάμφροντ Μπριτς» μεταξύ της Τσέλσι και της Νιούκαστλ. Οι δύο ομάδες θέλουν να επανέλθουν στις επιτυχίες και να διατηρηθούν κοντά στις θέσεις που χαρίζουν έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Γερμανία: Θεωρητικά εύκολο έργο

Η πρωτοπόρος της Μπουντεσλίγκα, Μπάγερν Μονάχου, θεωρητικά έχει εύκολο έργο την 8η αγωνιστική. Οι Βαυαροί φιλοξενούνται από την Μπόχουμ.

Ισόβαθμη με την Μπάγερν είναι η Λειψία. Οι «ταύροι» υποδέχονται στη «Ρεντ Μπουλ Αρίνα» τη Φράιμπουργκ και έχουν τον πρώτο λόγο για το τρίποντο, όπως και η Μπορούσια Ντόρτμουντ που φιλοξενείται από την Άουγκσμπουργκ.

Η πρωταθλήτρια Μπάγερ Λεβερκούζεν δοκιμάζεται στο «Βέζερσταντιον» με αντίπαλο τη Βέρντερ Βρέμης.

Ιταλία: Κλασική μονομαχία

Ίντερ και Γιουβέντους διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο ντέρμπι της Ιταλίας την 9η αγωνιστική της Σέριε Α. Οι πρωταθλητές «νερατζούρι» θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να πάρουν το τρίποντο, το οποίο θα τους διατηρήσει στη χειρότερη περίπτωση στο -2 από την πρωτοπόρο Νάπολι. Οι «μπιανκονέρι» είναι στο -1 από την Ίντερ και στο -3 από την κορυφή και θέλουν να πάρουν το τρίποντο.

Επικίνδυνη έξοδο με αντίπαλο την Μπολόνια έχει η Μίλαν. Οι «ροσονέρι» είναι στο -5 από την πρωτοπόρο Νάπολι, η οποία υποδέχεται τη Λέτσε στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα».

Γαλλία: Βαθμοί και γόητρο

Η Μαρσέιγ υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν στο «Βελοντρόμ» την 9η αγωνιστική της Λιγκ 1. Πρόκειται για το κλασικό ντέρμπι της Γαλλίας, όπου εκτός από τους βαθμούς μετράει και το γόητρο. Οι «Φωκαείς» είναι στην 3η θέση και στο -3 από τους πρωτοπόρους Παριζιάνους.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης