HomeΟΜΑΔΕΣΑΠΟΕΛΠετεβίνος: «Μειώθηκαν οι πιθανότητες μας για πρόκριση»

Πετεβίνος: «Μειώθηκαν οι πιθανότητες μας για πρόκριση»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την ήττα στον χθεσινό αγώνα και το πρόγραμμα που ακολουθεί: «Ήταν οδυνηρό το χθεσινό αποτέλεσμα, αν υπήρχε δικαιότητα βάσει απόδοσης θα παίρναμε τη νίκη. Όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Γενικότερα τα δύο μας παιχνίδια στην Ευρώπη είχαν ομοιότητες και παρόμοια εικόνα, ήμασταν η ομάδα που είχε την πρωτοβουλία αλλά αντί έξι βαθμούς έχουμε ένα. Δεν επιδείξαμε την απαραίτητη ικανότητα για να στείλουμε τη μπάλα στα δίχτυα και να πάρουμε τους βαθμούς. Έχουν μειωθεί οι πιθανότητες μας για πρόκριση, όμως την ίδια ώρα έχουμε ακόμη τέσσερις αγώνες. Η διοργάνωση έτσι όπως είναι σε κάνει να ελπίζει, δεν θα σταματήσουμε να προσπαθούμε μέχρι το τελευταίο παιχνίδι».

Τι πρέπει να αλλάξει στην ομάδα: «Είναι προφανές, θα πρέπει να δουλευτούν κάποια πράγματα για να τελειώνουμε τις φάσεις. Στο τελευταίο τέταρτο είχαμε αρκετές ευκαιρίες αλλά δεν βρίσκαμε την εστία. Η μπάλα πρέπει να πηγαίνει στην εστία. Ποδοσφαιρικά γνωρίζουμε ότι οι επιλογές μας στην Ευρώπη είναι μειωμένες, δεν μπορούμε να αλλάξουμε την ευρωπαϊκή λίστα».

Αν περιμένουν κάποιους ποδοσφαιριστές να ανεβάσουν στροφές: «Εντάξει υπάρχουν καλά και κακά παιχνίδια, αν γενικότερα η ομάδα ήταν αποτελεσματική και ουσιαστική θα είχαμε περισσότερους βαθμούς. Έχουμε ένα νέο προπονητή που έχει σκοπό να δοκιμάσει νέα πράγματα και να δημιουργήσει ανταγωνισμό στην ομάδα για να μπορέσουμε να πάρουμε αποτέλεσμά. Είναι νωρίς για συμπεράσματα. Θα έλεγα ότι αυτοί οι δύο αγώνες δεν ήταν κακοί, είχαμε θέληση και σε βάθος χρόνους θα δούμε αποτελέσματα».

Για Μάγιερ και Μπέλετς: «Είναι διαφορετικές περιπτώσεις. Το να έχει μια κακή βραδιά ένας ποδοσφαιριστής δεν σημαίνει τίποτα. Ο Μπέλετς θεωρείται ένας από τους κορυφαίους τερματοφύλακες στην Κύπρο. Είχαμε και την παρέμβαση του διαιτητή στο συγκεκριμένο φάουλ, αφού ήταν ανύπαρκτο. Όλες οι συγκηρίες στη συγκεκριμένη φάση ήταν ανύπαρκτη. Ο Μαξ Μάγιερ έλειπε από τις προπονήσεις για τρεις εβδομάδες, επέστρεψε με νέο προπονητή και μετά από ένα μήνα εκτός δεν περιμένουμε να είναι κορυφαίος. Θα εξελιχτεί και περιμένουμε να τον δούμε πιο μετά».

Για τον Ντράζιτς που έμεινε εκτός λίστας: «Ήταν απόφαση του κύριου Ντομίνγκεζ».

Αν υπάρχει βελτίωση με Χιμένεθ και τι αλλάζει: «Νομίζω ότι χρειάζεται χρόνο για να δώσει τη δική του ταυτότητα. Αν κάποιος κοιτάξει λίγο πιο βαθιά, ακόμη και χτες έκανε παρεμβάσεις ο κύριος Χιμένεθ. Αν κάποιος συγκρίνει την λογική των αλλαγών, ο κ. Χιμένεθ χθες έβγαλε Μαρκίνιος και Εντονγκαλά μαζί για να ενισχύσει την ένταση της ομάδας και να δημιουργήσει περισσότερο. Είναι ένας προπονητής ο οποίος δεν δίστασε επίσης να δώσει χρόνο και στον Καττιρτζή, τον οποίο πιστεύουμε πάρα πολύ. Αν κάποιος βλέπει τα ματς του ΑΠΟΕΛ θα δει τις διαφορές».

Για τα αγωνιστικά και Ανόρθωση: «Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι ευκαιρία εξιλέωσης απέναντι σε μια πεινασμένη ομάδα. Πρέπει να είμαστε πιο ουσιαστικοί. Αυξάνονται οι επιλογές. Ο Τάσος Δώνης αυξάνει τους ρυθμούς, στις επόμενες δύο προπονήσεις θα συμπεριληφθεί κανονικά θα δούμε αν βρεθεί αποστολή. Ο ΚΙντιγιά είχε ένα σπασπό μυικό, έκανε διαγνωστικό έλεγχο θα δούμε τι θα πει το ιατρικό τιμ. Εκτός θα είναι σίγουρα ο Σαρφό».

Για την διαιτησία του χθεσινού αγώνα: «Θα σχολιάσω το ότι όταν ακούσαμε τον ορισμό ενός διαιτητή της Πρέμιερ Λιγκ είχαμε την εντύπωση ότι θα δούμε λίγες διακοπές και καλό ρυθμό. Αντιθέτως περπατούσε και έδειχνε πολλά φάουλ. Απογοητευτικός και μας έκανε αρνητική εντύπωση».


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης