HomeΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΧάντμπολ: Σε ρυθμούς Ευρώπης Ανόρθωση και Παρνασσός

Χάντμπολ: Σε ρυθμούς Ευρώπης Ανόρθωση και Παρνασσός

Η Ανόρθωση και ο Παρνασσός έχουν υποχρεώσεις στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Χάντμπολ Ανδρών (EHF European Cup) και συγκεκριμένα για τον 2ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

Η ομάδα της Αμμοχώστου μπαίνει πρώτη στον… χορό, καθώς το βράδυ (20:00) είναι προγραμματισμένος ο πρώτος αγώνας με τον κυπελλούχο Ελλάδας, ΠΑΟΚ. Και οι δύο αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στο «Κίτιον» Λάρνακας και θα μεταδοθούν απευθείας από το κανάλι Cablenetsports3 HD. Η Ανόρθωση θα είναι γηπεδούχος σήμερα και ο «Δικέφαλος» στην αυριανή ρεβάνς, που θα αρχίσει την ίδια ώρα.

Ο προπονητής της Ανόρθωσης, Μάριος Ευσταθιάδης, χαρακτήρισε ως πρόκληση για την ομάδα του τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και τόνισε πως στόχος είναι η πρόκριση με τη βοήθεια του κόσμου.

Όσον αφορά τον Παρνασσό ταξίδεψε στο Αζερμπαϊτζάν για τις αναμετρήσεις με την Κουρ έχοντας ως στόχο την πρόκριση. Επικεφαλής της αποστολής είναι ο πρόεδρος του σωματείου, Νικόλας Πίσσης. Οι αγώνες θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο στο «Olympic Sport Education Center» του Μπακού. Στο παιχνίδι του Σαββάτου (16:00) η ομάδα του Στροβόλου θα είναι τυπικά γηπεδούχος, ενώ η ρεβάνς θα διεξαχθεί το απόγευμα της Κυριακής (15:00).


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης