HomeΟΜΑΔΕΣΆρης ΛεμεσούΟ Άρης έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη

Ο Άρης έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη

Ο Άρης αύριο θα φιλοξενήσει τη Νέα Σαλαμίνα στο «Άλφα Μέγα» και έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Η λεμεσιανή ομάδα προέρχεται από δύο νίκες στο πρωτάθλημα και άπαντες θέλουν αύριο η νικηφόρα πορεία να συνεχιστεί.

Σαφώς και η διαφορά δυναμικότητας από την αυριανή αντίπαλο είναι μεγάλη, όμως αν δεν υπάρξει σοβαρότητα και πειθαρχία στο γήπεδο, δεν μπορούν να εξασφαλιστούν οι τρεις βαθμοί. Και αναφερόμαστε σε σοβαρότητα και πειθαρχία γιατί ήταν κάτι που έθιξε στον προηγούμενο αγώνα ο προπονητής, Αλεξέι Σπιλέφσκι, που τα έβαλε με τους παίκτες του για τη χαλαρότητα που είχαν. Ο Λευκορώσος προπονητής θέλει η ομάδα του να μην υποτιμά κανέναν αντίπαλο ούτε πριν από το παιχνίδι, ούτε κατά τη διάρκειά του. Θέλει να βλέπει την ομάδα του να είναι συνεχώς παθιασμένη και να κυνηγά τη νίκη.

Αύριο η αποστολή απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα έχει τον δικό της βαθμό δυσκολίας. Όμως αν ο Άρης καταφέρει να έχει ψηλά στάνταρ απόδοσης, δεν θα έχει πρόβλημα να πετύχει το στόχο του. Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί σήμερα και ο Αλεξέι Σπιλέφσκι δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Γιαγκό, ενώ σήμερα θα ξεκαθαρίσει αν ο Σαβό θα βρεθεί στην αποστολή. Οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεσή του και αυτό του προκαλεί ευχάριστο πονοκέφαλο για τον καταρτισμό της ενδεκάδας.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης