HomeΚυπριακό ΠοδόσφαιροΚύπελλο Coca-Cola: Ακόμη τέσσερα παιχνίδια για να βγουν οι «16»

Κύπελλο Coca-Cola: Ακόμη τέσσερα παιχνίδια για να βγουν οι «16»

Η πρώτη έκπληξη στην α’ φάση του κυ­πέλλου έγινε και προήλθε από την Αγία Νάπα, η οποία επικράτησε της Καρμιώ­τισσας στο «Αμμόχωστος» με 3-2, παίρνοντας την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Η Αγία Νάπα βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ με γκολ του Μπάκιτς στο 6’ με πέναλτι και στο 39’ ισοφάρι­σε δις με Σιαθά (31’) και Μπάρντι (57’) και κατάφερε να γυρίσει το ματς με γκολ του Ασπρή στο 78’.

Με αυτογκόλ του Ηροδότου στο 71’, η Ομόνοια 29Μ κατάφε­ρε να κάμψει την αντίσταση του μαχητικού Χαλκάνορα στο Δασάκι και να πάρει την πρόκριση. Η ομάδα του Γιώργου Πετράκη δυσκολεύτηκε, αλλά κατάφερε στο τέλος να πετύχει το στόχο της πρόκρισης.

Μέχρι στιγμής στη β’ φάση έχουν προκριθεί μαζί με την Αγία Νάπα και την Ομόνοια 29Μ, ο Απόλλων Λεμεσού, η ΑΕΚ Λάρνακας, η Ανόρθωση Αμμοχώστου, ο Εθνικός Άχνας και η Νέα Σαλαμίνα Αμμοχώστου.

Στη β’ φάση προκρίθη­καν χωρίς αγώνα, ως τυχερές ομάδες από την κλήρωση η ΠΑΕΕΚ Κερύνει­ας και ο Σπάρτακος Κιτίου, καθώς επίσης το ΑΠΟΕΛ, η Ομόνοια Λευκωσίας και η Πάφος F.C. που συμμετέχουν στο League phase του Conference League.

Τα παιχνίδια που απομένουν είναι τα ακόλουθα:

Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου

19:00 ΑΣΙΛ Λύσης – Άρης

19:00 Π.Ο. Αχυρώνας Ονήσιλος – ΑΕΛ

Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου

19:00 Αναγέννηση Δερύνειας – Ε.Ν. Παρα­λιμνίου

19:00 Ε.Ν. Ύψωνα – Ομόνοια Αραδίππου


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης