HomeΟΜΑΔΕΣΟμόνοιαΝταμπράουσκας: Ήρθαμε εδώ με μοναδικό στόχο τη νίκη (Βίντεο)

Νταμπράουσκας: Ήρθαμε εδώ με μοναδικό στόχο τη νίκη (Βίντεο)

Βάλντας Νταμπράουσκας Μάριους Στεπίνσκι μίλησαν στους εκπροσώπους των ΜΜΕ για το αυριανό παιχνίδι κόντρα της Ομόνοιας στην Χαρτς το οποίο θα γίνει στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της League Phase του Conference League.

Στο αρχικό του σχόλιο ο Νταμπράουσκας είπε: «Ανυπομονώ για τον αγώνα. Είναι σημαντική στιγμή που είμαι εδώ, γιατί μας ενώνουν πολλά με τη Χαρτς, ως Λιθουανός».

Ερωτηθείς για τον τρόπο που αγωνίζεται η Χαρτς, είπε: «Υπάρχει μια ξεκάθαρη δομή στο παιχνίδι τους, έχουν την ψυχολογία με το μέρος τους και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι, καθώς δεν είχαμε αρκετό χρόνο για να προετοιμαστούμε, έχουμε παιχνίδια στα πόδια μας, όμως θα κάνουμε το καλύτερο. Ήρθαμε εδώ με μοναδικό στόχο τη νίκη. Όπως σε κάθε αγώνα, πρέπει να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να δώσουμε και στον κόσμο μας χαρά, αφού ξέρουμε ότι δεν τους δώσαμε αυτό που ήθελαν το περασμένο Σάββατο».

Παρών στην διάσκεψη Τύπου εκπροσωπώντας τους παίκτες ήταν ο Μάριος Στεπίνσκι, που ανέφερε ότι «το επόμενο παιχνίδι είναι μια ευκαιρία να αντιδράσεις όταν έχει ένα αποτέλεσμα όπως αυτό που είχαμε το περασμένο Σάββατο. Είμαστε έτοιμοι, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε για να δώσουμε χαρά στον κόσμο».


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης