HomeΟΜΑΔΕΣΝέα ΣαλαμίναΕτοιμάζει αλλαγές ενόψει Άρη ο Τσέντομιρ Γιανέφσκι

Ετοιμάζει αλλαγές ενόψει Άρη ο Τσέντομιρ Γιανέφσκι

Η δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται η Νέα Σαλαμίνα φέρνει μεγάλη απογοήτευση στον κόσμο της ομάδας αλλά και στους ανθρώπους της διοίκησης. Είναι αλήθεια πως η συγκομιδή των τριών βαθμών είναι πολύ φτωχοί, αλλά το πρωτάθλημα έχει αρκετό δρόμο μπροστά του. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το παιχνίδι με την ΑΕΛ ήταν το πρώτο για τον Τσέντομιρ Γιανέφσκι στον πάγκο. Ο νέος τεχνικός των «ερυθρόλευκων» είδε αρκετά πράγματα που πρέπει να βελτιωθούν και ξεκίνησε ήδη να κάνει αυτή τη δουλειά.

Ακολουθεί ο εκτός έδρας αγώνας με τον Άρη για το πρωτάθλημα και είναι δεδομένο ότι η Νέα Σαλαμίνα θα πάει στη Λεμεσό με την… ταμπέλα του αουτσάιντερ. Θα επιδιώξει να πάρει βαθμολογικό κέρδος, ώστε να τονωθεί το ηθικό των παικτών και να δημιουργηθεί το κατάλληλο κλίμα ενόψει της συνέχειας.

Σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι, αναμένεται να δούμε σε ποιο βαθμό ετοιμότητας θα είναι ο Ντιακιτέ, που ήταν στην αποστολή του αγώνα με την ΑΕΛ. Είναι μια σοβαρή υποψηφιότητα για την ενδεκάδα, ενώ αναμένεται να δούμε και ορισμένες άλλες διαφοροποιήσεις. Είναι κάτι το οποίο επεξεργάζεται η τεχνική ηγεσία και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να αποφασίσει για τους παίκτες που θα βάλει ως βασικούς.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης