HomeΔΙΕΘΝΗChampions LeagueΣτο «Καμπ Νόου» όλα τα... λεφτά!

Στο «Καμπ Νόου» όλα τα… λεφτά!

Η 3η αγωνιστική στη League Phase του Τσάμπιονς Λιγκ ολοκληρώνεται σήμερα και σαφώς το παιχνίδι που ξεχωρίζει είναι αυτό ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Μπάγερν Μονάχου. Δύο ομάδες που ήδη μετρούν απώλειες στη διοργάνωση και δεν θέλουν να έχουν και άλλες. Η Μπαρτσελόνα καλείται να αξιοποιήσει τον παράγοντα έδρα και να δώσει συνέχεια στις νίκες. Την προηγούμενη αγωνιστική έκανε επίδειξη ισχύος κερδίζοντας στο «Καμπ Νόου» τη Γιουνγκ Μπόιζ με 5-0, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση.

Η ομάδα του Μονάχου την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε εκτός έδρας από την Άστον Βίλα με 1-0 και ξέρει πολύ καλά ότι δεν μπορεί για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι να έχει βαθμολογικές απώλειες. Όσο δύσκολη και αν είναι η αποστολή της, θα προσπαθήσει να φύγει από την Ισπανία με τους τρεις βαθμούς. Θα είναι ιδιαίτερο το αποψινό παιχνίδι για τον Πολωνό επιθετικό Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι που θα αντιμετωπίσει την πρώην του ομάδα. 

Από εκεί και πέρα στο υπόλοιπο πρόγραμμα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η αναμέτρηση ανάμεσα στην Μπρεστ και τη Λεβερκούζεν. Αμφότερες οι ομάδες έχουν πετύχει δύο νίκες δείχνοντας ότι έχουν βάλει ψηλά τον πήχη στη διοργάνωση. 

Παιχνίδι που κεντρίζει το ενδιαφέρον είναι αυτό που θα διεξαχθεί ανάμεσα στη Λειψία και τη Λίβερπουλ. Η γερμανική ομάδα μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να πάρει βαθμό στη διοργάνωση, καθώς δέχθηκε δύο ήττες την ίδια ώρα που η αγγλική ομάδα παραμένει αλάνθαστη. Η Λειψία δεν βρίσκεται στα καλύτερα σε αγωνιστικό επίπεδο και ευελπιστεί ότι σήμερα τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Στον αντίποδα η Λίβερπουλ που βρίσκεται στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ ευελπιστεί ότι σήμερα θα τριτώσει το καλό και αν γίνει κάτι τέτοιο θα θέσει γερές βάσεις από τώρα για πρόκριση. 

Η Μάντσεστερ Σίτι θα υποδεχθεί τη Σπάρτα Πράγας και είναι το φαβορί για τη νίκη. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα είναι σε ανοδική πορεία και αγωνιζόμενη στην έδρα της θέλει να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα της αποτελέσματα. Την προηγούμενη αγωνιστική είχε κερδίσει τη Σλόβαν Μπρατισλάβας εκτός έδρας με 4-0. Η Σπάρτα Πράγας ξέρει ότι σήμερα θα έχει δύσκολη αποστολή, αλλά είναι αποφασισμένη να φύγει από την Αγγλία με βαθμολογικό κέρδος. Η αλάνθαστη Μπενφίκα θα υποδεχθεί τη Φέγενορντ και με όπλο την έδρα θα προσπαθήσει να μαζέψει άλλους τρεις βαθμούς. Η Φέγενορντ την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε εκτός έδρας τη Χιρόνα και θέλει σήμερα να επαναλάβει εαυτόν. Η ουραγός  Γιουνγκ Μπόις θα φιλοξενήσει την Ίντερ και ευελπιστεί ότι θα καταφέρει να πάρει τον πρώτο της βαθμό. Την ίδια ώρα η ιταλική ομάδα θέλει να ζευγαρώσει τις νίκες της.   

Το πρόγραμμα (22:00):

19:45 Αταλάντα – Σέλτικ

19:45 Μπρεστ – Λεβερκούζεν

Ατλέτικο Μαδρίτης – Λιλ

Γιουνγκ Μπόις – Ίντερ

Λειψία – Λίβερπουλ

Μάντσεστερ Σίτι – Σπάρτα Πράγας

Μπαρτσελόνα – Μπάγερν Μονάχου

Μπενφίκα – Φέγενορντ

Ζάλτσμπουργκ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης